Duhovnost i mistika

Kako započeti dan s anđelima?

U suvremenom, brzom i stresnom ritmu života ljudi teško pronalaze vrijeme za bilo što, pogotovo za sebe – hobije, tjelovježbu ili kontakt s duhovnim dimenzijama. I kada pomisle na nešto što bi željeli i trebali, ubrzo se vrate na početnu poziciju s koje su krenuli jer misle da za to – jednostavno nemaju vremena! Toliko je stvari koje treba obaviti u danu, gdje bi se još stiglo nešto izvan rasporeda!

Uobičajeno mišljenje je da za bavljenje bilo kojom duhovnom praksom treba vremena, vježbe, truda, odricanja itd. To je jednim dijelom i točno – jer stalnost i vježbanje su važni u svemu što radite, tako i u kontaktu sa svojom dušom i duhovnosti, no, s druge strane, komunikacija s anđelima može biti vrlo jednostavna, opuštena i zabavna. Rad s anđeoskim kartama više je zabava i igra nego ozbiljan rad, ali rezultati i odgovori koje dobijemo više su nego ravnopravni s ostalim načinima duhovnog kontakta.dan-s-andelima

Anđeoske karte su vježba sinkroniciteta (jezika «slučajnosti») koji pomaže uskladiti s energije Neba i Zemlje, potiču vas da u svom duhu prizovete pozitivno raspoloženje, pozitivan stav i vjeru u dobro te na taj način, po zakonu privlačnosti, privučete pozitivne događaje u svoj život.

Karte su osmišljene za usklađivanje s anđeoskim energijama i unošenje božanskog mira i sklada u naš život. Djeluju na više načina i razina – slikom, bojom, porukom, osobinom i kvalitetom anđela koji se ukazao – na vama je da izaberete ono što vas u cijeloj anđeoskoj priči nadahnjuje!

Izvlačiti svako jutro jednu kartu za anđeosku poruku dana jedan je od najboljih načina da se upoznate s karticama, anđelima i uvedete ih u svoj život.

To je najjednostavniji i ujedno najrašireniji način rada s anđelima – uz pomoćanđeoskih karata.

Potrebno vam je samo nekoliko minuta u početku vašeg dana, da promiješate svoj špil anđeoskih kartica i zamolite anđele za pomoć, savjet ili vodstvo.

Nakon izvlačenja kartice pročitajte poruku i pokušajte osjetiti kako «vibrira u vama», tj. na koje vas asocijacije navodi i na koji dio vašeg života ukazuje.

Ukoliko u prvom trenutku ne možete prepoznati poruku – ne brinite! Upišite je u svoj mali anđeoski dnevnik i razmišljajte o njoj tijekom dana.

Anđeli će vam svoju poruku i savjet objasniti tijekom toga dana ili nekoliko dana kasnije. Važno je da će poruka do vas stići – brže ili sporije ovisno o tome koliko ste spremni anđeosku poruku čuti.

Čak i ako nemate puno vremena za razmišljanje, jednostavno izvucite jednu kartu i pustite da vas poruke anđela preplave dobrom vibracijom.

Pozitivna poruka s karte voditi će vas tijekom cijelog dana, a anđeo će biti uz vas.
Iz knjige „Anđeo s tobom“ u izdanju 24sata d.o.o.

Dan Šercar & Željka Tokić

Save

Save

Save

Save

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *