Suprotnosti se privlače

Koliko puta ste se uhvatili da vas privlači tamo neki visoki i plavi kojeg nikada ne bi pogledali.  Dopada vam se njegov osmjeh, glas – ma nije ni bitno  što sve, jednostavno vas privlači. Pokušavate ga izbjeći al nekako baš ” slučajno ” nabasate na njega i tako obično počne. Zalijepi se …

suprotnosti-2Suprotnosti se privlače

U svijetu ljubavnih odnosa se najčešće privlače potpune suprotnosti poput odbijajućeg ili potrebitog tipa koji žudi za bliskošću i pažnjom.

Pokazalo se kao pravilo da nas ne privlače osobe koje će ispuniti naša očekivanja i želje nego suprotno.

Zaljubimo se (u pravilu ) u osobu koja ne može ni ti želi ispuniti naša očekivanja.

cipele_suprotnostiU takvim vezama doživjet ćemo najveće konflikte i frustracije. Često se uhvatimo nakon nekog vremena za glavu i upitamo se što nam je sve to trebalo. Najradije bi pobjegli ne iz veze nego iz vlastite kože.

Magnet za neuspjele veze

Nesvjesno nas privlači zapravo neki obrazac naše prošlosti što znači da ga prepoznajemo kod drugoga ono što nosimo u dubini sebe.

Naravno da zapravo mi to iste sekunde ni ne vidimo inače to ne bi bilo tako tek kad šarene naočale padnu.
Postoje mnogo nedovršenih poslova iz našeg djetinjstva koja naprosto potisnemo i onda naiđe gospodin “pravi “. Super! Iznenađenje!

Nesvjesno na neki način želimo dovršiti posao. Preispitajte se imate li neki neriješeni odnos s ocem? Možda …no ne brinetine osvijestit će te to. Nadajmo se da više nećete ponavljati isti obrazac ponašanja. Pa se nećete prozivati magnetom za neuspjele veze. Naravno ove veze obično ostave i ranu al proći će ukoliko budete htjeli.

Potrebno je na površinu izvući emociju kroz koju prolazimo .ta ljutnja i bol mora van jer ona nije prirodna. Treba je retrogradno procesuirati. Vjerujte za sve postoji način ako postoji volja. Nije prirodno ostati u odnosu u kojem se ne osjećate dobro i u kojem s partnerom nemate što pričati.

suprotnosti 2One suprotnosti koje nas privlače, o kojma smo pričali na početku doista splasnu. Reći će te ljeto je! Vrijeme za ljetne ljubavi. Da tako je! Ljetne ljubavi nužno ne moraju biti neuspješne, a vi se ne morate osjećati loše.

I da zaključim: suprotnosti se možda i privlače ali isti traju !
Sve su ljubavi dobre za vaš rast.

Ljubav nam uvijek pokazuje odgovore koje tražimo, pomaže nam da rastemo pokazuje nam put prema cjelovitosti.

Uživajte u ljetu ! Ljeto počinje kada vi hoćete!

suprotnosti-3

Valentina Štefanić

Duhovni učitelj, energoterapeut, Tarot majstor - učitelj, utemeljitelj i osnivač Festivala Alternative i Udruge Plava ptica +385 98 192 4294

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *