Duhovnost i mistika

Šango – energija pravde i socijalne odgovornosti

U prirodi simbol ove izrazito popularne Oriše su munje i gromovi. Popularan je zato što je manifestacija snage, istine, poštivanja autoriteta.

Šango – energija pravde i socijalne odgovornosti

šango1
Često se nalazimo u turbulentnim situacijama u kojima osjećamo velike nepravedne napade neprijatelja na nas desi nam se da se i pogubimo i izgubimo samopouzdanje

Šango je kroz svoj život prošao kroz mnoge teške faze života. Doista je morao priznat poraz i ponovo skupiti snagu i uz sve poteškoće koje su mu bile na putu pobijedio je.Skupio je snagu znanje, poštovanje, autoritet a sa time i moć.

šango
Svi mi imamo nešto posebno što može zablistati i na tome treba raditi u koliko ne prepoznajete vlastite kvalitete tražite savjet

Postao je iscjelitelj i mag a kasnije i učitelj kojeg su svi neizmjerno poštivali.

Šanga častimo kada želimo steći mudrost znanje autoritet, pravednost od nas napravi pobjednike. Ako imamo problem sa sudom možemo napraviti darivanje Šango-u. Često se nalazimo u turbulentnim situacijama u kojima osjećamo velike nepravedne napade neprijatelja na nas desi nam se da se i pogubimo i izgubimo samopouzdanje. U tom trenu treba podići štitove kako bi Šango napravio. Kraljevski. Čovjek je rođen da bude pobjednik u svom život i da bude sretan a ne nesretan.

Treba otkriti tko su naši neprijatelji

Neprijatelje dijelimo na vanjske i unutarnje na vidljive i nevidljive.

Dakle prvo treba dijagnosticirati od kuda vjetar puše. Možda je naš neprijatelj zapravo naša lijenost, strah, možda imamo osjećaj da nismo vrijedni nečeg… recimo ljubavi. A nekada su neprijatelji vanjski ljubomora koja može čak i uništiti zdravlje.

Svi mi imamo nešto posebno što može zablistati i na tome treba raditi u koliko ne prepoznajete vlastite kvalitete tražite savjet. Ništa nećete izgubiti uvijek možete dobiti.

Zašto i vi ne bi zablistali kraljevskom energijom. Nemojte zaboraviti da je i sam Šango prije nego što je postao popularan imao svoje izazove, uspone i padove ipak je uspio i bio silno privlačan ženama.

Volio je bubnjati plesati i bio je vrlo elegantan muškarac. Pavi kralj.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *