Osobna numerološka analiza

Akcija!

280,00 kn 200,00 kn

Osonbna numerološka analiza otkriva naše unutrašnje ja, najdublje želje i motive te ono što će te najvjerojatnije  privući i izabrati sebi za budućnost.

Kategorije: , Oznaka:

Opis

Vibracija brojeva je suština je života. Osobna numerološka analiza otkriva naše unutrašnje ja, najdublje želje i motive te ono što će te najvjerojatnije  privući i izabrati sebi za budućnost. 

Nijedna druga ezoterična umjetnost ni znanost ne mogu ispitati samu jezgru naše istinske prirode na način na koji to može numerologija. Ona  je sigurno jedan od naših najvećih saveznika, vrlo djelotvorna  pomoć ako ste u sumnji, nedoumici ili vam se određeni problemi i situacije ponavljaju unatoč svim vašim nastojanjima.

Za osobnu numerološku analizu (ukoliko ste punoljetna osoba) potrebno je dostaviti ime, prezime, nadimak, datum i godinu rođenja.

U roku 24 sata od narudžbe i uplate primiti ćete kompletnu osobnu analizu te savjet kako da jednostavno i kada niste spremni ili u mogućnosti posvetiti se dugotrajnom  radu na sebi privučete ispunjenje vaših želja i potreba, odnosno zaobiđete one energije koje otežavaju ispunjenje, blagostanje, radost i postizanje  ciljeva.

 

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *