Kompatibilnost partnera – srodnost duša – ljubav – numerološka analiza

180,00 kn

U dilemi ste jeste li u ozbiljnoj i obećavajućoj vezi ili ste uletili u odnos bez budućnosti? Jeste li naišli na srodnu dušu? Kako potaknuti sklad u odnosu?  Ova analiza pomaže razumjeti  kompatibilnost  vas i vašeg partnera na dubokoj razini. Daje uvid u mnoge važne karakteristike koje nisu na površini vidljive i te odgovore  što od partnera možete očekivati. Pomaže  poboljšati i očuvati kvalitetan odnos analizom karaktera te energija kojima se svatko od vas nosi kroz život, te potiče osobni rast.

Kategorija:

Opis

U dilemi ste jeste li u ozbiljnoj i obećavajućoj vezi ili ste uletili u odnos bez sretne budućnosti?  Zanima vas koliki je potencijal vaše veze i kako bolje razumjeti svog partnera? Što možete činiti da potaknete sklad u već postojećem odnosu? Dali je osoba vaša srodna duša?

Ova analiza pomaže razumjeti  kompatibilnost  vas i vašeg partnera na dubokoj razini. Detaljna i duboka  analiza nevjerojatno je precizan alat za preispitivanje vašeg odnosa i izbjegavanje nepotrebnih zamki. Daje uvid u mnoge važne karakteristike koje nisu na površini vidljive i te odgovore  što od partnera možete očekivati. Ima li veza potencijala, temelja ljubavi, odgovornosti, istine, razumjevanja i bliskosti ili se radi o fatalnoj privlačnosti kratkog vijeka i prividu sreće.

Analiza pomaže  poboljšati i očuvati kvalitetan odnos analizom karaktera te energija s kojima se svatko od vas nosi kroz život, savjetuje što možete činiti da potaknete međusobni sklad te potiče osobni rast. Također pomaže kod prekida odnosa. Savjetuje kako tim iskustvom doprinjeti  svom novom odnosu i  ljubavi bez ograničenja. 

U roku 24 sata od narudžbe i uplate primiti ćete kompletnu analizu te savjet kako da jednostavno uskladite ili popravite svoj odnos,  privučete ispunjenje svojih  želja ili želja i potreba oba partnera, odnosno zaobiđete one energije koje otežavaju i onemogućavaju ljuvav, lakoću, razumijevanje, blagostanje i radost i lakoću postizanja.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *