Knjiga Volim život – volim živjeti + “Egbe” ili “Ađje” zaštitna narukvica

180,00 kn

“Volim živjeti – volim život; moj Ori i ja”  sa zaštitnom “Egbe” narukvicom koja je ručni rad autorice.

(“Egbe” narukvica je šamanska zaštita a ovako izrađena služi kao osobna zaštita za balansiranje spiritualne energije…
Ađje narukvica je šamanska zaštita a ovako izrađena štiti ideju, trud, novac ili veliku žetvu.)

Ovo je prva knjiga autorice Valentine Štefanić, iskusne duhovne učitljice i prve hrvatske šamanke. Knjiga koja će možda nadahnuti čitatelja da pronađe i ne odustaje od svojih snova. Da pronađe dijamant u sebi i da ga pokaže svijetu koliko je u svojoj nesavršenosti divan ….u ovoj knjizi nema recepata, ona je okidač…

Format A5, 140 stranica, platificirane korice

 

Kategorija:

Opis

“Volim živjeti – volim život; moj Ori i ja”  sa zaštitnom “Egbe” narukvicom koja je ručni rad autorice.

(“Egbe” narukvica je šamanska zaštita a ovako izrađena služi kao osobna zaštita za balansiranje spiritualne energije…
Ađje narukvica je šamanska zaštita a ovako izrađena štiti ideju, trud, novac ili veliku žetvu. )

Na ovu knjigu autorica gleda kao svoj osobni proces. Pisana je prije svih šamanskih inicijacija u Brazilu i prije svoga školovanja u Ifa svećenicu. Sukobljavala se sa svim svojim strahovima i bolestima kroz koje je prolazila.

Autorica knjigu doživljava kao svoj osobni podsjetnik za sreću. Knjiga govori o strpljenju, zahvalnosti, ljudskom karakteru, tajnama koje skrivamo o egu koji ponekad dominira našim životom, o važnosti osobne kreacije vlastitog života i kako je vrijedno živjeti svoje snove.

Autorica  tijekom pisanja komunicira sa svojim Orijem, traži ravnotežu i izlaz iz naizgled nemogućih situacija. Recimo da pronalazi svoju luč u sebi koja ju vodi a samim time nadahnjuje čitatelja. U jednoj rečenici piše: “Svi su mi uvijek govorili što ne smijem malo toga sam smijela, a ja sam se naprosto usudila živjeti i zavoljeti svoj život, iskreirati ga sebi onako kako je najbolje za mene i uspjelo mi je. Od predaka smo dobili to što smo dobili, a na nama je da iskeiramo sami.”

 

Bilješka o piscu:
Valentina Štefanić rodila se u malom gradu Baru 1963. godine i tamo započela školovanje. U sedmoj godini života njena obitelj trajno se naseljava u Zagrebu, gdje se Valentina školuje i potom radi i iskušava se u raznim profesijama tražeći sebe. Suočena s vrlo teškom bolešću u ranoj mladosti, odlučuje se za tešku dugotrajnu borbu s ciljem osobnog ozdravljenja i ujedno odlučuje posvetiti se disciplinama kojima će moći pomoći i sebi i drugima, a posvećuje se i radu koji će ju učiniti potpunom i sretnom.

Proučila je brojne duhovne discipline tradicijskih kultura svijeta, među kojima su: Ji-Jing, tarot, reiki, numerologija, Ifa filozofija, PEAT (psiho-energetski aura tretmani), kristaloterapija, aromaterapija i biljna terapija te sada prenosi svoja znanja i podučava zainteresirane u brojnim disciplinama. Samostalno se uputila u istraživanje drugih metoda pristupa i odnosa s ljudima i prema ljudima, vođena svojim snovima kao jedinim pravim pokazateljima. Istraživačkim i iscjeliteljskim radom bavi se od svoje dvadesete godine.
Rado prenosi stečena znanja drugim ljudima, podučava rad s tarotom, primjenjuje PEAT tehniku, koristi se Ji-Jingom kao metodom konzultacije, a u posljednje vrijeme okreće se istraživanju šamanskih znanja i tehnika iscjeljivanja zvukoterapijom, posebice korištenjem ritualnih bubnjeva. I dalje intenzivno uči i otkriva nova saznanja.

Uz pomoć supruga formira udrugu Plava ptica i kroz nju organizira seriju događaja pod zajedničkim nazivom Festival alternative, kroz koji se javnosti nudi velik izbor različitih tehnika i znanja usmjerenih prema poboljšanju kvalitete života počevši od samospoznaje i samopomoći, preko zdrave prehrane, kulture stanovanja, meditativnih tehnika, zvukoterapijskih radionica s tradicijskim instrumentima raznih naroda svijeta do prezentacija spoznaja i znanja o drevnih kulturama našeg planeta: Maya, Tolteca, Egipćana, Indije, Kine, Afrike, Amerike i Australije.

U ovoj knjizi djelić toga prenosi svojim čitateljima, osobama kojima nije stran svijet tradicijskih duhovnih
tehnika i drevnih filozofija, ali i drugima koji o tome ne znaju gotovo ništa, jednostavnim rječnikom svojstvenim samo njoj.

“Tko je shvatio, shvatio je! Onaj tko treba, shvatit će sve,
a onaj koji ne razumije, to mu niti nije potrebno!”

Format A5, 140 stranica, platificirane korice, meki uvez

 

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *