Karmička analiza – numerologija

Akcija!

350,00 kn 290,00 kn

Ova izvanredna numerološka analiza temeljena je  najstarijoj  i najsavršenojoj  mudrosti; tehnologiji  kabalističkih brojeva i Sefirotima – Drvu života.

Analiza se usredotočuje na vas u kontekstu uloge čovječanstva kao veze između neba i zemlje i velika je pomoć  za rad na vašoj karmi,  donosi svjesnost, Svjetlost čime pomaže i skraćuje osobni razvoj i rast. Svjetuje i kako povratiti snagu i svoj život usmjeriti ka lakoći, radosti i blagostanju.


Kategorija:

Opis

Ova izvanredna numerološka analiza temeljena je  najstarijoj  i najsavršenojoj  mudrosti; tehnologiji  kabalističkih brojeva i Sefirotima – Drvu života. Analiza se usredotočuje na vas u kontekstu uloge čovječanstva kao veze između neba i zemlje i velika je pomoć  za rad na vašoj karmi. Daje jasan odraz interakcije između vašeg duhovnog i fizičkog sebe.

Život s fizičke ili materijalne razine je svega 1% stvarnosti uči kabala, stoga ova analiza u vaš život prije svega donosi svjesnost i Svjetlost.

Duboka i precizna prije svega služi i pomaže osobni razvoj i rast. Otkriva vam vaše stvarne  slabosti, blokade i ograničenja, te blagoslove. Svjetuje i kako povratiti snagu, pročistiti karmu te svoj život usmjeriti ka lakoći, radosti i blagostanju. Kako postati doprinos sebi i svojoj okolini. Što sve možete dati i kako s lakoćom primiti sve što nam je namjenjeno.

Za ovu analizu potreno je dostaviti: ime i prezime, datum rođenja.

U roku 24 sata od narudžbe i uplate primiti ćete kompletnu  karmičku analizu te korisne savjete kako da pročistite svoju karmu,  uklonite blokade, ostvarite vaše želje i potrebe. Zaobiđete one energije koje otežavaju i onemogućavaju, lakoću postojanja, blagostanje, radost i postizanje životnih ciljeva.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *