Analiza imena – ime za bebu

100,00 kn

Riječi imaju značenje energiju, snagu i moć. Koju moć izabirete i darujete svojem obožavanom djetetu? Koje  talente i potencijale želite da djete razvije? Kolikom snagom i životnom energijom ćete ga blagosloviti? Nije nam svejedno što će mlado biće  privući u svom svakodnevnom životu i kako će se s time nositi.  Mi ćemo vam pomoći izabrati sretno ime kako bi svojim najdražima životni početak  učinili lakšim i ugodnijim a kasniji život sretnijim.

 

Kategorija:

Opis

Riječi imaju značenje energiju, snagu i moć. Koju moć izabirete i darujete svojem obožavanom djetetu? Koje  talente i potencijale želite da djete razvije? Kolikom snagom i životnom energijom ćete ga blagosloviti? Nije nam svejedno što će mlado biće  privući u svom svakodnevnom životu i kako će se s time nositi.  Numerološka analiza vam može pomoći izabrati sretno ime kako bi svojim najdražima životni početak  učinili lakšim i ugodnijim.

 Mi ćemo vam pomoći izabrati sretno ime.

Za analizu potrebno je dostaviti  imena i datume rođenja roditelja, datum rođenja bebe (predviđeno datum rođenja)  te izbor (vaše prijedloge)  imena koja želite analizirati. Istaknuta cijena je za detaljnu analizu jednog do dva imena koju ćete primiti unutar  24 sata od narudžbe i uplate.

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *