Duhovnost i mistika

Poruke Anđela: “Zaroni u tišinu Svemira i u srcu pokušaj čuti anđeoski glas. Pomoći će ti riješiti problem!”

Poruke Anđela za tjedan 39. (19.9.-25.9.) 2016. godine

Cijeli svijet i naša civilizacija vrti se oko akcije, stvaranja, glasnoće, buke…

Foto: Angels centar Zagreb
Foto: Angels centar Zagreb
Jedan mali dio kulture i umjetnosti, nastaje u tišini i miru, praćen samo otkucajima srca stvaratelja i šapatom nadahnuća anđela čuvara. U buci vanjskog svijeta stvara se i širi taj isti materijalni svijet, u unutrašnjoj tišini, molitvi i meditaciji otvaraju se vrata unutrašnjih svijetova.
Od buke svijeta često ne možete čuti ni svoje misli ni svoje osjećaje, a kontakt s božanskim razinama gotovo je nemoguć. Pa ipak se povremeno, čak i kroz tu buku probiju anđeoske poruke i dozivaju vas da uronite u duhovni svijet.
Anđeoske kartice, pjesme, neka rečenica i slučajni susret – sve to može biti poruka iz duhovne sfere i znak koji trebate slijediti. Što ste otvoreniji za primanje poruka, što imate više vjere da je u svakom trenutku moguć jezik slučajnosti i sinkroniciteta, to ćete više poruka primati.
Isto tako, s vjerom i željom anđeoske poruke će biti razumljivije i jasnije.
No, ako želite dobiti pravu poruku iz nutrine vašeg bića, ako trebate savjet za rješenje problema ili pomoć oko nekog odnosa, najbolje zaronite u tišinu meditacije i pokušajte dobiti odgovor. Molitva anđelu za pomoć svakako je dobrodošla!
U tišini i meditaciji, neometani od vanjskih podražaja i glasova, najbolje ćete čuti i svoj um i svoje osjećaje, ali i primiti poruku koja vam je potrebna.
Tišina vam je nužna kako bi od svih ostalih vanjskih glasova prepoznali i čuli onaj blagi, tihi, anđeoski. I ako u prvo vrijeme niste vični takvome kontaktu – ustrajte!
Vježbom, praksom i prepuštanjem postići ćete željeni mir i dobiti očekivane poruke.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *