Duhovnost i mistika

Poruke Anđela: “Zaboravi strahove i pogreške iz prošlosti. Nema prepreka do uspjeha!”

 Poruke Anđela za tjedan 44. (24.10.-30.10.) 2016. godine

Kad izvučete ovu karticu, vrata uspjeha širom su vam otvorena i imate anđeosko vodstvo u svim svojim planovima. Čak i ako ste već nešto slično pokušavali pa niste uspjeli, moguće je da je sada pravi trenutak za ostvarenje i uspjeh vaših aktivnosti.

Zaboravi strahove i pogreške iz prošlosti. Nema prepreka do uspjeha!

uspjeh
Foto: Angels centar Zagreb

Pogreške iz prošlosti korisne su zato da se bolje pripremite za budućnost, ali ne treba ih se stalno sjećati i gubiti energiju zbog njih. Mentalna vrtnja u krugu blokira vas u sadašnjosti i čini manje efikasnima u kreiranju budućnosti. Isto tako, ako stalno razmišljate o onome što ste trebali ili niste trebali učiniti – vaš um je zapravo zapeo u prošlim iskustvima.

Ono što je prošlo neka ostane u prošlosti, a vi se s mirom i pažnjom usredočite na sadašnjost i ostvarenje budućih planova. Velika podrška vašim željama i planovima uvijek dolazi s duhovnerazine, anđeli vas nadahnjuju na pozitivne životne izbore i daju vam snagu za ostvarenje.
Božanska milost prati vas na svakom koraku i uklanja prepreke s vašega puta.
Kad ste praćeni dobrom energijom s neba, imate vodstvo, blagoslov i zaštitu, pa su sva strahovanja nepotrebna.
Uz pomoć s duhovne razine, čekaju vas dobri znaci i na fizičkoj razini – bilo da je riječ o pomoći kolega, obitelji ili prijatelja. Ondje gdje bude trebala pomoć, netko od bližnjih naći će vam se pri ruci.
U svemu tome, najvažniji čimbenik za uspjeh vi ste osobno – ako se hrabro i bez ustručavanja odvažite na ispunjenje svojih želja. Imate li snage i volje, a strah od neuspjeha svedete na minimum – uspjeh neće izostati.

Save

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *