Poruke Anđela: “Anđeli se brinu za tebe od dana tvog rođenja. Neće te ni sada ostaviti u nevolji!”

Poruke Anđela za 41. tjedan (9.10. – 15.10.) 2017. godine

Anđeoska kartica Brižnost je usmjerena na osnovnu energiju kojim nas anđeli okružuju, a to je brižnost bezuvjetne ljubavi.

index

Njihova je dužnost i zadaća brinuti se o nama ljudima, oni je obavljaju neprestano i s velikom radošću. U pogledu brige i brižnosti, anđeli su tu da nam daju snagu kada posustanemo, da nas utješe u boli, da nam pruže novu nadu kad je izgubimo, da pomognu pri izboru na važnim životnim raskrižjima, da razriješe probleme koji sami ili uz pomoć bližnjih ne možemo riješiti.

Ta beskrajna anđeoska pomoć uz nas je tijekom cijelog života, od trenutka rođenja, do izlaska iz tijela. Pomažu kad god ih zatrebamo, kad god im se obratimo za pomoć ili savjet. Anđeli se prema nama ponašaju kao braća i sestre, jer smo u svom izvoru potekli od istog Stvoritelja.

Foto: Angels centar, Zagreb
Foto: Angels centar, Zagreb

Kad izvučemo ovu karticu kao karticu dana ili tjedna, osim utjehe da nam anđeli pomažu i brinu se za našu dobrobit, važno je usmjeriti svoju pažnju na druge ljude oko nas: na bolesne, tužne, razočarane, nesretne, usamljene…

Mi koji pitamo anđele za savjet i pomoć, kroz tu komunikaciju dobijemo snagu i duhovno vodstvo, ali neki ljudi zbog svoje nevolje nemaju vjere, snage ni samopouzdanja. Na nama je da o takvim ljudima brinemo na onaj način na koji anđeli brinu za nas – pažljivo, predano, s ljubavlju i razumijevanjem.

Životna sreća pojedinca teško se može ostvariti brigom za osobnu dobrobit, jer svi smo dio cjeline, dio Univerzuma, dio Jednoga…

Ljubav koju primamo i prepoznajemo kao božansku, treba proslijediti bližnjima, poznatima i nepoznatima, jer i jedna mala gesta brižnosti može slučajnom prolazniku potpuno promijeniti život!

Save

Željka Tokić

Duhovni učitelj, savjetnik i terapeut

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *