Poruke Anđela: Sklopi oči, uđi u meditaciju i spoji se s vrhunskim znanjem. Tamo je odgovor na tvoje pitanje!

Home / Duhovnost i mistika / Poruke Anđela: Sklopi oči, uđi u meditaciju i spoji se s vrhunskim znanjem. Tamo je odgovor na tvoje pitanje!
Poruke Anđela: Sklopi oči, uđi u meditaciju i spoji se s vrhunskim znanjem. Tamo je odgovor na tvoje pitanje!

Poruke Anđela za tjedan 21. (22.5.-28.5.) 2017. godine
Postoji vrijeme kada je potrebno biti okružen ljudima, obavljati svoje zadaće, družiti se, sudjelovati u grupi, pjevati, družiti se, plesati…

meditacija
Foto: Angels centar Zagreb, kartica “Meditacija”

Tada sa svojim bližnjima dijelimo ljubav, snagu, energiju, bliskost, zajedništvo. Naša osobna snaga sklapa se s grupnom, u zajedništvu rastemo i usklađujemo se s okolinom i ljudima koje volimo.

No, postoje i trenutci kada je potrebno povući se u tišinu, mir, meditaciju, komunikaciju s duhovnim energijama.

Koliko god nam drugi ljudi pomagali i olakšavali u nekim životnim situacijama, ponekad je potrebno osamiti se i donijeti odluku utemeljenu na našim najdubljim osjećajima.

Ako smo stalno u grupi i gužvi, kako ćemo znati što doista želimo i trebamo učiniti?

Ako su glasovi izvan nas toliko uvjerljivi, sugestivni, poticajni, kako ćemo čuti onaj svoj unutarnji, intuitivni, anđeoski?

Zbog toga je u životu važno odvojiti trenutke za druženje sa sobom, svojom dušom, svojim Anđelom čuvarom. Kad god se nalazimo u nedoumici, iskušenju, na životnoj raskrsnici, dobro je provesti neko vrijeme u tišini dok ne shvatimo što želimo i kako je to najbolje ostvariti.

Savjeti i iskustva drugih mogu biti dobronamjerni i pozitivni, ali kako u nekom trenutku postupiti i što je za nas osobno najbolje – trebamo izabrati mi sami!

Jer svaki je čovjek Univerzum za sebe, svi smo različiti kao otisak prsta.

Isto tako, samo mi osobno možemo znati treba li nam neko iskustvo u životu ili ne, jer drugi imaju drukčije putove učenja.

Kako tvrdi većina duhovnih tradicija: „Svi važni odgovori su u nama samima…“

 

 

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *