Poruka Anđela: “Zaroni u tišinu Svemira i u srcu pokušaj čuti anđeoski glas. Pomoći će ti riješiti problem!”

 
Poruke anđela za 47. tjedan (20.11. – 26.11.) 2017. godine

Cijeli svijet i naša civilizacija vrti se oko akcije, stvaranja, glasnoće, buke…

Maleni dio kulture i umjetnosti, nastaje utišini i miru, praćen samo otkucajima srca stvaratelja i šaptom nadahnuća anđela čuvara.

Foto: Angels centar Zagreb, “Tišina”
Foto: Angels centar Zagreb, “Tišina”

U buci vanjskog svijeta stvara se i širi taj isti materijalni svijet, u unutrašnjoj tišini, molitvi i meditaciji otvaraju se vrata unutrašnjih svjetova.

Od buke svijeta često ne možete čuti ni svoje misli niti svoje osjećaje,a kontakt s božanskim razinama gotovo je nemoguć. Pa ipak se povremeno, čak i kroz tu buku, probiju anđeoske poruke i dozivaju vas da uronite u duhovni svijet.

Anđeoske kartice, pjesme, neka rečenica i slučajni susret – sve to može biti poruka iz duhovne sfere i znak koji trebate slijediti.

Što ste otvoreniji za primanje poruka, što imate više vjere da je u svakom trenutku moguć jezik slučajnosti i sinkroniciteta, to ćete više poruka primati. Isto tako, s vjerom i željom anđeoske će poruke biti razumljivije i jasnije.

No, želite li dobiti pravu poruku iz nutrine vašeg bića, trebate li savjet za rješenje problema ili pomoć oko nekog odnosa, najbolje zaronite u tišinu meditacije i pokušajte dobiti odgovor. Molitva anđelu za pomoć svakako je dobrodošla.

U tišini i meditaciji, neometani od vanjskih podražaja i glasova, najbolje ćete čuti i svoj um i svoje osjećaje, ali i primiti poruku koja vam je potrebna. Tišina vam je nužna kako biste od svih ostalih vanjskih glasova prepoznali i čuli onaj blagi, tihi, anđeoski glas. I ako u prvo vrijeme niste vični takvome kontaktu – ustrajte!

Vježbom, praksom i prepuštanjem postići ćete željeni mir i dobiti očekivane poruke.

Željka Tokić

Duhovni učitelj, savjetnik i terapeut

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *