Poruka Anđela: “Ako tvoje riječi ne dopiru do voljene osobe, tvoja će molitva sigurno moći!”

Poruke Anđela: za 6. tjedan (6.2.-12.2.) 2017. godine
Svatko ima nekoga tko mu je bio važan u određenom razdoblju života, od rodbine do prijatelja i partnera, s kim ste dijelili dobro i loše, sve one male tajne vašeg srca, zajedno se radovali i zajedno plakali. No, na nekoj životnoj raskrsnici putovi se raziđu: zbog različitih interesa, razmišljanja, životnih okolnosti, nerazumijevanja ili teških riječi.

Foto: Angels centar Zagreb, kartica "Molitva"
Foto: Angels centar Zagreb, kartica “Molitva”

Tako netko tko vam je bio važna osoba u životu, postane netko s kim više nemate nikakav kontakt.

Ako je razlog bila svađa, u prvo vrijeme vaša je povrijeđenost preuzela kormilo: ljutite se i na najmanji spomen imena dotične osobe.

Kako vrijeme prolazi, sve se više nostalgično sjećate onih lijepih, a sve manje onih ružnih trenutaka.

Ponekad i zaboravljate zašto ste se zapravo posvađali ili uviđate da ono što vas je razdvojilo nije bilo vrijedno pažnje ni gubitka tako drage osobe…

Kad shvate da su pogriješili, neki se jave dragoj osobi iz prošlosti i traže oprost.

Ako je i druga osoba spremna za opraštanje i novi početak odnosa, mogu se dogoditi divne stvari. Ali nije li, može vam se učiniti da je vaša isprika bačena u vjetar.

Bez obzira na to je li druga osoba spremna za nastavak prijateljstva i odnosa, računa se vaš duhovni iskorak i spremnost za priznavanje vlastitih pogrešaka.

To je ono što tvori razliku.

Čak i ako se s dragom osobom više ne razumijete, ako se više nikada ne vidite i ne čujete, molitva anđelima predivna je stvar koja na duhovnoj razini odnos stavlja u ravnotežu.

Šaljući ljubav, blagoslov, zazivajući molitvom snagu i pomoć anđela za osobu s kojom više niste u kontaktu, šaljete poruku iz srca da ljubav i anđeli mogu ispraviti stvari, bez obzira na ograničenost ljudskog uma, ega ili ponašanja.

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Željka Tokić

Duhovni učitelj, savjetnik i terapeut

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *