Karirana, kožna i suknja na preklop trend jeseni i zime (2017/18)

Sigurno ne postoji ništa udobnije od omiljenih traperica, ali sve upućuje da će suknja biti u trendu u sezoni jesen- zima 2018-2019. Stoga, prije nego kupite drugi par traperica, možda biste trebali napuniti ormar s elegantnom kožnom suknjom, elegantnom kariranom suknjom, zanimljivom suknjom na preklop. Sezona jasno diktira nova pravila koja treba slijediti ako želite relevantan trendy izgled.

Moda poznatih vinilnih košulja pretvorila se u trend suknji. Ove sezone, važno je doslovno sjati. Klasična ravna suknja postaje must have, ali ne na štetu zanimljivih dodatnih dekorativnih elemenata (lijepe metalne kopče, pruga itd.), Nemojte zaboraviti na uzorke, pogotovo kada je riječ o najvažnijim u ovoj sezoni – karirano.

Karirana, kožna i suknja na preklop trend jeseni i zime 2017/18

Također, ove sezone i dalje je pažnja na liniji struka koja se podiže najviše moguće. Struk prelazi granicu i dodatnom širokim pojasom. Prednosti su jasne: noge postaju beskonačno dugačke.

Karirana, kožna i suknja na preklop trend jeseni i zime (2017/18)

Ljubitelji crno-bijelih kombinacija trebat će prorijediti tamne boje iz ormara, zamijeniti ih svjetlijim. Nemojte u potpunosti napustiti crnu boju ali se usredotočite na teksture, one su totalni hit ove jeseni i kako stvari stoje produžit će se na zimu. Odabir materijala nije jako jednostavan, možete brati između kože, guste tkanine, Lurex prediva, svijetlog šifona… Ako je crna dio osnovnih elemenata, onda suknja sigurno mora biti vrlo posebna i u svijetloj sjeni.

U svakom slučaju must have su ova  tri tipa  suknje ili kombinacija.

Kožna suknja

Ako se odlučite za kožnu suknju ove sezone ona u kombinacijama dopušta suprotnosti. Kombinaciju elegancije i buntovnog duha. Naglasak je na standardnim uzorcima, suknje mogu biti dužine ispod koljena, mini suknje ili suknje s visokim strukom. Posebno su lijepe i trendy asimetrične suknje na preklop. Kombinirajte različite nijanse, pazite – ova jesensko-zimska sezona zahtijeva izblijedjele boje.

Karirana, kožna i suknja na preklop trend jeseni i zime 2017/18

 

Opredijelite se za klasičnu dugu ravnu crnu suknju, tamnosivu, zelenu, burgundsku ili boje tamne čokolade.

Trendovi ove sezone  sugeriraju i dalje visok struk na suknji ali i hlačama. Bez obzira radi li se o klasičnoj ravnoj suknji, asimetričnoj ili raskošnoj. Kombiniramo ih ovisno o prigodi s laganim bluzama, oversize košuljama ili oversize pletenim džemperima.

Karirana, kožna i suknja na preklop trend jeseni i zime 2017/18

Karirana suknja i suknja s uzorkom

Geometrija i cvijeće se mijenjaju od sezone do sezone, međutim, ove sezone su neznatno izmijenjeni. Suknje kombiniraju apstraktne crteže, geometriju s optičkim iluzijama, glatke cvjetne kompozicije, svjetlucavo nebo, svjetlucave dodatke, pa čak i prave tekstilne kolaže, čiji se dijelovi raspršuju kaotičnim redom. Revolucija boja se smiruje. Nosit će se osnovne boje (crna, bijela, bež, neutralna siva).

Karirana, kožna i suknja na preklop trend jeseni i zime 2017/18

Sveukupno, duljina suknje u novoj sezoni ima malo značaja, odabiremo prema vrsti tijela, visini i individualnim željama. Uzorak koji će prvači najviše pažnje je karirano, predivo ili tiskani uzorak. Karirano!

Suknja na preklop

Suknje na preklop su idealna opcija za one koji vole asimetriju. Trend suknje na prekop kako dizajneri najavljuju će se provući na 2019. godinu. Tajna je i u materijalima koje su dizajneri odabrali za svoje kolekcije: kožu, vunu, Jelenju kožu, tweed. Osim toga, ove suknje su popularne jer možete s velikom lakoćom  vizualno ispraviti liniju kukova.

 

Karirana, kožna i suknja na preklop trend jeseni i zime 2017/18

Ovdje se dizajneri ne ograničavaju samo na tamne boje, čak i daju prednost svjetlima i intenzivnim: zelenoj, morsko plavoj te cijeloj paleti jesenskih nijansi.

Karirana, kožna i suknja na preklop trend jeseni i zime 2017/18

Što obući uz suknju na preklop? Odgovor na to pitanje definitivno se nalazi u svemu onom što je osnovno u vašem ormaru: bijele košulje, klasične bluze, majice. Ako ste pobornik modernog izgleda i buntovnog duha, savjetujemo vam da odaberete dugačke suknje s najrazličitijim uzorcima (karirane) s košuljama i majicama, obojenim krznom, kožne jakne.

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *