Filmska recenzija: Grinich, animirana komedija

U želji da roditeljima pomogne u izboru dječjih filmova u kinima, Najsretnija beba Hrvatska pruža preporuke za Kids friendly filmove. KIDS FRIENDLY: GRINCH, animirana komedija, 86 + 4* min

KIDS FRIENDLY: GRINCH, animirana komedija, 86 + 4* min

Bliže se blagdani, a s njima dolaze i božićni filmovi. Jedan od njih je i kinesko – američki animirni film “Grinch”. Iako je tema o mrzovoljnom Grinchu koji je ukrao Božić, svima dobro poznata, ovaj animirni uradak je pravo oduševljenje. Bili djeca ili odrasli, zasigurno će vas oduševiti gradić Whoville gdje se i održava radnja filma.Gradić prepun najdivnijh božićnih ukrasa i poslastica, gdje su svi nasmiješeni, veseli i dobri. Grinich, animirana komedija

Tako dobri i obazrivi prema drugima da i Grincha dotakne njihova dobrota. A upravo je to poruka filma. Da je dobrota i suosjećanje prema drugim ono što čini život i društvo ljepšim i sretnijim.

Film je pravi užitak za cijelu obitelj, pri čemu će se svi dobro zabaviti i nasmijati, a roditelji neće morati razmišljati o nasilju i neprimjerenom riječniku. Film je sinkroniziran na hrvatski jezik, te se prikazuje u 2D-u i 4DX-u.

*Na film ne bi trebalo kasniti jer se prije njega prikazuje kratki animirani film “Žuta je nova crna” u kojem glavnu ulogu imaju djeci omiljeni Malci.

Za djecu: 4+.

Za roditelje: Zabavni likovi, slapstick gegovi i smiješne doskočice.

Nasilje: Nasilja nema.

Zastrašujući prizori: Nema ih.

Rječnik: Rječnik je primjeren djeci.

Seks: Nema prizora, niti dijaloga seksualne prirode.

Tempo: Tempo je umjeren i primjeren i manjoj djeci.

[osvrt Iva Brčić]

IZ SVE SNAGE

Tekst više autora i prevoditelja. Imena poznata uredniku.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *