Radionica Vremensko iscjeljivanje

Home / Događaj / Radionica Vremensko iscjeljivanje

Predstavljamo vam novu radionicu iz ciklusa Vremensko iscjeljivanje, koja će se održati u subotu, 10.02.2018. u 17.00 sati.

Kvantna fizika je dokazala da vrijeme i prostor imaju mnoge jedinstvene kvalitete, iz čega proizlazi da je vrijeme iluzija i da se prošlost, sadašnjost i budućnost MOGU MIJENJATI.

Vremensko iscjeljivanje je metoda slična regresiji prošlih života, gdje polaznici za vrijeme tretmana, imaju priliku otići u prošlost do nekog traumatičnog događaja i posjetiti svoje prošlo sebstvo i dati mu iscjeljenje i mudrost.

Odlaskom u duboko stanje theta moždanih valova, uz pomoć vođene meditacije ulazimo u svoje meditativno svjetlosno tijelo, s kojim iz sadašnjosti odlazimo do traumatičnog događaja i do našeg sebstva iz prošlosti.

Traumatični događaj može biti neki značajan događaj u našem životu, ali može biti i neka naizgled bezazlena situacija, koja se usjekla u naše pamćenje i prouzročila primjerice neki kompleks ili ograničavajuće uvjerenje (npr. da kada smo stari, moramo biti bolesni)

Svrha povratka u vrijeme traumatičnih događaja nije promijeniti traumatični događaj, nego PROMIJENITI NAŠ DOŽIVLJAJ događaja.

Rezultat ove metode je DA VIŠE NEMAMO bolna i neguodna sjećanja, kao niti ograničavajuće obrasce ponašanja ili uvjerenja, koja bi nas kočila u životu, NITI SE ONA VIŠE MOGU PONOVITI u budućnost, jer više NE POSTOJI KORIJEN – UZROK iz kojih su nastali.

Metodom vremenskog iscjeljivanja moguće je riješiti se svih blokirajućih osjećaja i uvjerenja poput:
  • raznih vrsta fobija i drugih duboko ukorijenjenih strahova
  • nedostatka samopouzdanja
  • straha od neuspjeha, nastupa pred drugima, budućnosti, promjena i sl.
  • posljedica teških traumatičnih događaja (nasilja, zlostavljanja i sl.)
  • negativnih navika, opsesija i drugih obrazaca ponašanja
  • ograničavajućih uvjerenja da moramo stariti, biti bolesni u starosti
  • straha od smrti i sl.

Stoga je ova radionica prava prilika da se oslobodite blokada i krenete živjeti slobodnim i cjelovitim životom.

Radujemo se vašem dolasku.

p.s.

Cijena radionice je 120 kn, a sve zainteresirane molim da nam se obavezno najave zbog ograničenog broja mjesta, na naše kontakte

energy.klub@gmaill.com ili 095/536-5871

Učitavanje mape...

Datum/Vrijeme
Datum(i) - 10.02.18.
17:00 - 19:00

Lokacija
Energy club - 5D

Kategorije


Odgovori