ODNOS HRANE I RAZINE SVIJESTI -godišnjica

18.10. UTORAK, 09-17h Povodom godišnjice predstavit će se Udruga Spirit  i kao i web stranica www.poriluk.com riječki informator za pozitivu.

U 19h Predavanje ODNOS HRANE I RAZINE SVIJESTI

oba dijela programa: klub MAKROVEGA, M.Gupca, Rijeka

Što je uistinu hrana? Koji sve načini prehrane postoje i kako utječu na unutarnje stanje bića i svijesti? Da li postoji i kako izgleda uzajamna povezanost duhovnog rasta i oblika prehrane?

Znamo iz svog vlastitog iskustva da u većini slučajeva jedemo kad nismo gladni nego nam je potreban osjećaj zadovoljstva i ispunjenja pa stoga posežemo za namirnicama koje nemaju nikakvu nutritivnu vrijednost nego nas plijene okusima koji izazivaju određene emocije ugode. I tada se događa raskol između tijela koje osjećamo da nije zdravo i vitalno kakvo bi moglo biti i uma koji je zadovoljan samo na kratko da bi opet pao čim osjetimo da se baš ne osjećamo dobro u vlastitom tijelu. I tako se začarani krug nastavlja čije posljedice su unutarnje nezadovoljstvo, osjećaj tromosti, zakočenosti, debljina, zdravstveni problemi, itd. No, da li se taj krug može prekinuti? Dođite na predavanje i saznajte.

informacije www.poriluk.com

Učitavanje mape...

Datum/Vrijeme
Datum(i) - 18.10.16.
09:00 - 20:00

Lokacija
Makroveg

Kategorije


Rezervacija/Registracija

Rezervacija je zatvorena za ovaj događaj.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *