Buđenje osvijetljenog srca

 

***Radionica na hrvatskom jeziku***

“Buđenje osvijetljenog srca” je radionica prisjećanja. Prisjećanja tko ste vi zapravo, kako stvarati iz Srca i kako aktivirati prirodnu Merkabu (vaše svijetlosno tijelo).

Pridružite se nam u povratku u vaše srce s radionicom BUĐENJE OSVIJETLJENOG SRCA, donijete na svijet od strane Drunvalo Melchizedek-a. Mi ćemo se sjetiti tko mi stvarno jesmo, kako bi pronašli svijeti prostor naših srca i izvor naših života. Vi ćete naći svoj put u svoje srce i otkriti kako je taj svijet stvaran kao i u vanjskom svijetu.

Uživajte u vježbama poput bijelih tantričkih tibetanskih vježbi, Plesanju u mraku, jedinstvu daha i meditacije i odlazku u sveta mjesta u vašem srcu. Uživajte i u super vježbi kao što su zlatna piramida ozdravljenja, blagoslov plesa Sufija i zajedničko disanje prane. Također ćemo dijeliti vježbe iz Blue School of Images® preko slika i namjera Claudette Melchiezedek. Bit će formirani krugovi liječenje koji isprati emocionalne i mentalne traume koje vas mogu sprječavati od ulaska u sveta mjesta vlastitog srca i živjeti svoj život u vječnoj ljubavi.

U aktivaciji trećeg dana, možete se pridružiti na aktiviranje Zrake svjetlosti i vlastite aureole oko glave, upravo kako su ljudi poput Buddhe i Isusa to imali . Nakon toga, postaje stvarno uzbudljivo, jer ćemo napraviti otvaranje svog trećeg oka vježbajući Tantru Srca kao dijela prisjećanja kompletne pokretačke sile i stvaranja procesa Kompletne Kreacije Univerzuma.

Od drevnog stvaranja kompletne kreacije Univerzuma, proces se odvija s lakoćom i milosti iz Vaše Merkabe temeljenog na Srcu, koja postaje trenutačno aktivna. Merkaba je vaše stvarno svjetlosno tijelo koje je suvremeni čovjek odavno zaboravio . Način učenja u ovoj radionici je novi oblik Merkabe , koja je prvi put aktivirana od samog Drunvalo Melchizedek-a tijekom obuke na radionici nastavnika u Sedoni u 2011 .

Ovaj potpuno novi način aktiviranja Merkaba iz srca, se aktivira postupkom Tantre Srca. Drevni način aktiviranja sintetičkih Merkaba, kako je opisano u prvim knjigama od Drunvalo-a, sada je potpuno zastario i više nije upotrebljiv za put i balans prema uzašću. Mer-Ka-Ba, uključujući sve moguće oblike u sveobuhvatnom postojanju, treba biti spojena sa tijelom, uključujući srce i mozak s vanjskim vezama koje nisu bile predstavljene u ranijim učenjima. To je u najvećem mogućem redu odlično za ljudske potencijale kako bi dostigli razinu koja je potrebna za uzašašće i put prema višim razinama svijesti. Ako ste samo aktivirali Mer-Ka-Bu ili ste aktivirali posebno cvijeta života, možete mnogo, možete mnogo više toga da ostvarite na svojem putu.

Kao što ćete vidjeti u ovim radionicama uzašća, Ljubav ima nevjerovatnu moć koja je jako davno zaboravljena. Ta Životna snaga je toliko jaka da je stvorila cijeli Svemir u kojem živimo i krećemo se.

TO JE NAŠE SRCE KOJE SADRŽI IZVORNE UPUTE NAŠIH ŽIVOTA, a kada je naše srce ponovno u balansu našeg života, život reagira s radošću i snagom.

Kroz prolazak ove radionice “Buđenje osvijetljenog srca” vidjet ćete, mi vam dajemo priliku da ubrzano povećate svoj put buđenja do naše istinske prirode, našeg istinskog postojanja. Kada je ova radionica završena, vi ćete imati unutarnje alate kako bi stvarno mogli početi sa procesom uzašašća.

Sada ste stvarno spremni za nadolazeće promjene.

Stoga dođite i pridružite nam se, zajašimo na valovima uzašašća zajedno u novu realnost zajedničke Svijesti Grupnog Jedinstva.

Sada je vrijeme da se sjetite tko vi zapravo Jeste.

 

Što će se događati na četverodnevnoj radionici :

• Vraćanje točke svjesnosti iz mozga u Srce

• Ozdravljenje emocionalnih i mentalnih trauma koje smo akumulirali tijekom života i koje nam blokiraju pristup u Srce

• Povezivanje s Majkom Zemljom i Ocem Suncem

• Aktivacija trećeg oka i pinealne žlijezde (epifize), kako bi se omogućilo Srcu da gleda kroz ušicu svijesti  i da se lako započne proces stvaranja iz srca

• Ulazak u Sveti prostor Srca

• Stvaranje iz Sićušnog Svetog prostora Srca, koji je izvan polariteta.

• Aktiviranje prirodne Merkabe iz Srca, koju više nije potrebno ponovno aktivirati

• Aktiviranje zraka oko glave i stvaranje Zlatnog svjetla oko glave, što jeprirodno stanje čovjeka i omogućuje nam stvaranje i prirodne sposobnosti koje smo zaboravili

• Osnaživanje samog sebe s odlukama utemeljenim u srcu.

• Uporaba moći našeg najvišeg, božanskog ja.

• Još dodatnih tehnika, da se prisjetite tko ste, i počnete živjeti u radosti.

• Brojne meditacije Drunvalove škole i Blue School of Images

• Puno zagrljaja i tehnika za otvaranje Srca

• Prije svega, kako se vratiti u Srce i živjeti život u Jedinstvu sa svime

 

Ova nova učenja povezuju srce i mozak preko žljezde epifize koja aktivira novo polje MerKaBe bazirano na srcu. Ova kombinirana MerKaBa veće frekvencije, koja je jednostavno naše svjetlosno tijelo je lakša za korištenje i aktivira se odmah bez nepotrebnih pamćenja  omjera brzina i kompleksnih instrukcija.

Ovo polje MerKaBe bazirane na srcu zamjenjuje polje MerKaBe bazirane na umu koja je prije bila prenošena u ranijim radionicama Cvijeta života.

Ja predstavljam ove nove informacije kako bi vam pomogao u otvaranju Vašeg srca a iz srca ćete dalje biti u mogućnosti aktivirati na srcu bazirano polje MerKaBe.
Od tog trenutka vaši snovi postati stvarnost, a mi ćemo naučiti živjeti iz našeg suosjećajanog srca u harmoniji sa svim životom svugdje.

To nije moja radionica, već Drunvalova. A činjenica da ju mogu predstaviti vama, je nešto posebno. Zahvaljujem vam, da vam mogu prenijeti to prekrasno drevno znanje, predstavljeno na način koji svatko može razumjeti.

Šaljem vam Ljubav i Svjetlost.

LuKa

Informacije i prijave:

maja@visja-vibracija.si

Save

Učitavanje mape...

Datum/Vrijeme
Datum(i) - 02.02.17. - 05.02.17.
09:00 - 18:30

Lokacija
APALI centar za osobni razvoj

Kategorije