Besplatno predavanje: Ako životinje mogu osjetiti duhovne vibracije, zašto ne mogu ljudi?

Veliki tsunami koji je pogodio Sri Lanku 2004. godine, odnio je preko 100.000 žrtava. Iako je to područje gusto naseljeno životinjama, zanimljivo je da nije bilo prijavljeno da je neka životinja stradala. Čini se da je većina životinja napustila područje prije udara tsunamija. Kroz povijest su se događali slični događaji i do sada nam znanost nije dala objašnjenje.

Spiritual Science Research Foundation u suradnji sa Maharshi university of spirituality zadnjih 30 godina provode jedinstvena duhovna istraživanja. Događaji poput spomenutog su nas potakli da istražimo kako duhovna dimenzija utječe na životinje. Otkrili smo da životinje osjete duhovno pozitivne i negativne podražaje u okolišu i reagiraju na njih.

Na ovom predavanju pokazat ćemo video snimke koje pokazuju kako duhovna pozitivnost i negativnost utječu na razne vrste životinja i objasniti zbog čega se to događa. Također ćemo govoriti o tome zašto su ljudi izgubili sposobnost da osjete duhovnu dimenziju i što možemo napraviti da to povratimo i povećamo duhovnu pozitivnost u okruženju.

Ovo predavanje je besplatno, a zahvalni smo na svakoj donaciji SSRF-u.

Učitavanje mape...

Datum/Vrijeme
Datum(i) - 11.10.18.
18:00 - 19:30

Lokacija
Chilloutka

Kategorije


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *