Eterična ulja i njega stopala

Eterična ulja su ključ koji će otključati i potaknuti životnu energiju. Eterična ulja su jedinstvene biljne ekstrakcije, tako snažne da mogu promijeniti život. Tisućama godina eterična ulja su cijenjena zbog svoje podrške zdravlju i ljepoti.


Eterična ulja i njihova visoka vibracija podržavaju nas na fizičkoj, mentalnoj, emocionalnoj i duhovnoj razini.

Eterična ulja i njega stopalaEterična ulja i njega stopala

Da li znate koji je najučinkovitiji dio tijela za djelovanje eteričnih ulja ? To su naša stopala! Evo nekoliko razloga:

  1. Naša stopala imaju mnogo veće pore od ostatka tijela, pa eterična ulja djeluju brže i učinkovitije. Poput velikih slamčica upijaju ljekovite spojeve iz eteričnih ulja i hrane naš krvotok.
  2. Koža na stopalima nije tako osjetljiva kao na drugim dijelovima tijela, pa na noge možete nanositi i snažna, ”vruća” ulja kao origano ili pepermint.
  3. Uz dlanove, tabani su jedino mjesto na tijelu koje ne sadrži žlijezde lojnice i zato su savršenI za nanošenje eteričnih ulja.
  4. Prema drevnim znanjima, svaka linija živaca završava na stopalima. Kao i na dlanovima, tu se nalaze refleksne točke koje odgovaraju organima u tijelu, tako da primjenom eteričnih ulja na stopalima moguće je imati povoljno djelovanje na određene dijelove tijela.
  5. Naša stopala nas energetski povezuju sa Majkom Zemljom.

Ima li bolje mjesto za nanošenje eteričnih ulja?

Par načina kako koristiti eterična ulja za njegu stopala:

  1. Masaža stopala. Dobro ih je razrijediti u nekom baznom, bijnom ulju ako je koža osjetljivija. Možete  koristiti  Young Living V-6  ulje za masažu ( iz Raindrop kompleta ), koje prvo dobro umasirajte u stopala, i onda nanesite eterično ulje  također iz kompleta npr. origano i čempres ili neku drugu kombinaciju po 2 kapi za svako stopalo.
  2. Stavite nekoliko kapi eteričnog ulja u vašu kupku za noge, kako biste opustili i i regenerirli vaša stopala
    Eterična ulja i njega stopala

Eterična ulja za vaša zdrava stopala:

Su sva eterična ulja iz Raindrop kompleta: origano, timijan, bosiljak, čempres, zimzelen, mažuran, pepermint, valor, aroma size lavanda, tamjan, čajevac, ružmarin, juniper ( smrika), eukaliptus

Ako želite saznati više o primjeni eteričnih ulja, njihovoj snazi, kvaliteti i porjeklu upoznajte se sa vrhunskim Young Living eteričnim uljima, njihovom snagom i načinima korištenja, prijavite se na prezentaciju!

blagostanje i obilje, financijsko obilje i novac

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *