Poruke Anđela: „Božansko biće zamislilo te kao svoje vrhunsko djelo. Budi na tome zahvalan!“

Home / Duhovnost i mistika / Poruke Anđela: „Božansko biće zamislilo te kao svoje vrhunsko djelo. Budi na tome zahvalan!“

Poruke anđela za 6. tjedan (5.2. – 11.2.) 2018. godine, Zahvalnost

“Tvoj život Božji je dar, a ono što od njega učiniš – tvoj je dar Bogu!“, rečenica je prije dosta godina izrečena u jednoj TV-seriji.

zahvalnost, poruke anđela
Foto: Angels centar Zagreb, Zahvalnost

Često se čuju pritužbe na život kao tešku muku, razočaranje, besmislenu trku za novcem, ljubavlju, srećom, a pri tome se zaboravlja na sve one lijepe stvari koje život nudi…

Zahvalnost

Sve prisutniji potrošački mentalitet tjera na besmisleno trošenje, a kad stvar jednom iz trgovine završi u nečijem domu, postaje nezanimljiva i lov na uzbuđenje, potragu za novim i kupovinu počinje ponovno!

Ako dozvolite da budete uvučeni u začarani krug potrošnje i kupovine, mjerenju vlastite vrijednosti po onome što imate, a ne onome što jeste, uvijek će prijetiti opasnost da vam neki marketinški stručnjak „objasni“ kako niste dovoljno lijepi, bogati ili uspješni ako nemate baš njihov proizvod.

Unutarnja vrijednost čovjeka ostavljena je po strani, a pažnja je prebačena na sve ono vanjsko, površno, oku vidljivo.

Baviti se svojim unutrašnjim svjetovima, biti u kontaktu s Božanskim bićem, biti u ljubavi, biti u zahvalnosti, u današnje vrijeme kao da nije dovoljno zanimljivo ni moderno.

Ipak, ako brojite sve dobre stvari koje ste u životu primili, sve dobre ljude koje ste sreli i zavoljeli, sva druženja, sve mogućnosti, sve prekrasne stvari u prirodi i životu oko vas – svakako imate na čemu biti zahvalni!

Na vama je da izaberete hoćete li zbrajati životne pluseve ili životne minuse i na koji dio svog života i bića ćete obratiti pažnju…

zahvalnost, poruke anđela

Odgovori