Poruke Anđela: “Tvoj trud je nagrađen uspjehom. Odmori se malo i pronađi zadovoljstvo u ispunjenju planova!”

Home / Duhovnost i mistika / Poruke Anđela: “Tvoj trud je nagrađen uspjehom. Odmori se malo i pronađi zadovoljstvo u ispunjenju planova!”
Poruke anđela za 10. tjedan (5.3. – 11.3.) 2018. godine – Zadovoljstvo
Često jurimo iz situacije u stuaciju, iz posla u posao, iz projekta u projekt. Ponekad je to neminovno, zbog naših prijašnjih odluka i duhovnih lekcija koje moramo odraditi.

Poruke anđela, Zadovoljstvo
Foto: Angels centar-Zagreb, Zadovoljstvo

No, prečesto se čini da smo si taj suludi, stresni ritam sami nametnuli jer smo jednostavno naviknuli na takav život, jer ne znamo bolje, jer nas neki „unutarnji gonič robova“ tjera da radimo sve više i mislimo da nema drukčijeg načina života od ovog kakav živimo…

Stari narodi su bili puno mudriji od nas: vjerovali su u smjenu dana i noći, godišnjih doba, mjesečevih mijena. Prepoznavali su vrijeme za aktivnost, vrijeme za druženje, vrijeme za odmor.

Zadovoljstvo

Godišnja doba su svojim ritmom određivala neke zakonitosti vezane uz uzgoj biljaka i rađanje životinja, a čovjek je te prirodne cikluse slijedio vjerno i bez sumnje.

Suvremeni način života nametnuo nam je neka nova pravila, ne nužno mudrija i bolja! Zaboravili smo da treba odvojiti vrijeme za sebe, za one koje volimo, za opuštanje i igru.

Jer i mi – veliki, trebamo se radovati i igrati nakon odrađenog ozbiljnog i zahtjevnog posla…

Zato, kad obavimo nešto dobro i kvalitetno, zastanimo, odmorimo se, veselimo se svome uspjehu, isto tako i uspjehu i sreći naših bližnjih.

Ne zaboravimo nakon mnogobrojnih obveza na drage ljude, druženje, šetnju, slikanje, pjevanje, ples… Sve ono što nas raduje i čini opuštenima i sretnima – ono je što nam daje snagu za nove i buduće početke.

Poruke anđela, Zadovoljstvo
Poruke anđela, Zadovoljstvo

 

Save

Odgovori