Poruke Anđela: Božanska mudrost donosi ti samo one zadatke koje si spreman izvršiti. Anđeli će ti pomoći nositi teret”

Home / Duhovnost i mistika / Anđeli / Poruke Anđela: Božanska mudrost donosi ti samo one zadatke koje si spreman izvršiti. Anđeli će ti pomoći nositi teret”

Među ljudima se često čuju pritužbe da nemaju sreće, da su im predodređene samo loše stvari, da se njima događa sve najgore, pri tome zanemarujući da svaki čovjek ima neku svoju priču i neka iskustva koja može smatrati teškima.

Poruke anđela, utjeha
Foto: Angels centar Zagreb

Poruke anđela za 12. tjedan (19.3. – 25.3.) 2018. godine – Utjeha

Sigurno je da svatko najbolje osjeti svoju vlastitu bol, a bol drugih se često i ne prepoznaje, pogotovo ako bližnji nisu skloni svoju tugu dijeliti s drugima.

Međusobna mjerenja životne sreće ili težine, obično su već u početku osuđena na propast, jer svatko ima nešto u životu što ga čini veselim ili tužnim, samo to proživljava u drugoj domeni života ili na drukčiji način.

Razlika između onih koji se žale i onih koji uglavnom smireno podnose životna razočarenja obično je u vjeri u duhovno vodstvo.

Ako vjerujete da vaš život ima smisla i da imate posebno poslanje zbog kojeg ste došli na ovaj svijet, bit ćete mirni i uvjereni da će vam anđeli pomoći u životu, što god vas zadesilo.

Bez obzira kroz kakvo teško razdoblje prolazite, bit će vam lakše uz uvjerenje da vam Stvoritelj daje upravo one lekcije koje imate snage, znanja i mudrosti izvršiti.

Ako mislite da je vaš životni teret prevelik, zamolite anđele da vam ga pomognu nositi, kao i da na zemaljskoj razini pošalju pomoć ljudi koji će vas rasteretiti i olakšati vam situaciju.

Ponekad je potrebno da s nekim podijelite posao, da netko obavi posao umjesto vas kad ste bolesni ili umorni, a nekad je potrebno da vas netko razveseli kad ste tužni ili jednostavno bude uz vas kao rame za plakanje i ruka utjehe.

Bitno je da znate, bez obzira što se događalo i kako se osjećali – nikada niste sami!

Odgovori