Poruke Anđela: “Opuštenost”

Home / Duhovnost i mistika / Anđeli / Poruke Anđela: “Opuštenost”

Poruke Anđela: za 20. tjedan (15.5.-21.5.) 2017.

Unutar svoga uma često se nađemo zapleteni u mrežu problema – ti problemi znaju biti naizgled preveliki i nerješivi, a mi se nasuprot njima činiti mali i bespomoćni.

opuštenost
Foto: Angels centar Zagreb

Opuštenost

Ako dopustimo da nas prevlada strah od budućnosti i problem koji smatramo nerješivim, što vrijeme više prolazi, to se problem čini većim, a mi sve ustrašeniji i nemoćniji.

Ponekad strah i problem imaju realnu osnovu, ali često se zna dogoditi da se radi o prolaznim teškoćama koje se vremenom same riješe. Ili se znamo bojati situacija u budućnosti koje se nikada niti ne ostvare!

Jedan dio situacija uopće ne ovisi o nama i našom sudjelovanju, već se o svemu odlučuje na nekoj drugoj razini, bila to poslovna, emotivna (kada se radi o problemima naših bližnjih) ili duhovna.

S obzirom da na jedan dio problema uopće ne možemo ili ne trebamo djelovati, najpametnije je prepustiti se Božanskom vodstvu.

Foto: Angels centar, Zagreb
Foto: Angels centar, Zagreb

Anđeli sa Nebeske razine vide situacije bolje od nas, mogu procijeniti što je za naše najviše dobro, a kroz tu spoznaju i znanje mogu naći i rješenje problema koje je u tom trenutku najbolje za nas.

Mi vidimo samo djelić svoje osobne priče, Anđeli vide smisao i cjelinu, ne samo ovoga, već i svih ostalih života.

U trenucima kada smo napravili sve što smo mogli, a rješenja nema na vidiku, najbolje se prepustiti zazivu Anđela, molitvi i meditaciji i sačekati da se problem riješi u duhovnoj dimenziji.

 

Autor: Žaklina Kerš

Save

Save

Save

Odgovori