Anđeo s tobom! Anđeoska karta tjedna, Anđeo istine: Bit ćete prisiljeni situacije rješavati izravno i iskreno, nikakav uzmak neće biti moguć!

Home / Duhovnost i mistika / Anđeli / Anđeo s tobom! Anđeoska karta tjedna, Anđeo istine: Bit ćete prisiljeni situacije rješavati izravno i iskreno, nikakav uzmak neće biti moguć!

Anđeoska karta tjedna (16.4-22.4.2018.): Anđeo istine

Anđeo s tobom! Anđeoska karta tjedna, Anđeo istine: Bit ćete prisiljeni situacije rješavati izravno i iskreno, nikakav uzmak neće biti moguć!

Anđeo s tobom! Anđeoska karta tjedna, Anđeo istine
Anđeo s tobom! Anđeoska karta tjedna, Anđeo istine, Foto: Angels centar Zagreb

Ako izvučete ovu kartu:

Bit ćete prisiljeni situacije rješavati izravno i iskreno, nikakav uzmak neće biti moguć!

Možda vam u prvom času neće biti ugodno, ali bolje je stvari raščistiti odmah da poslije ne bi došlo do komplikacija.

Možda se iznenadite i druga strana na vašu iskrenost reagira pozitivno…

 

Objašnjenje karte:

Poslovica kaže da ne postoji jedna, univerzalna istina već svaki čovjek na Zemlji ima svoju istinu… Zbog toga često dolazi do sukoba i svađe jer svaka strana misli da je ona u pravu.

Vaša vlastita istina jednaka je božanskoj istini – istinito je ono što je ispravno i dobro za vas. Ako su rezultati vaših djelovanja pozitivni, ako ste usklađeni s Bogom i anđelima, sve se zbiva samo po sebi…

Laganje i zavaravanje sebe i drugih može se činiti kao lak način bijega iz problema i objašnjavanja s drugima, ali istina uvijek iziđe na vidjelo i opet morate riješiti problem.

Bolje je stoga da to bude prije nego kasnije.

Nije uvijek jednostavno ni lako, ali se višestruko isplati!

Saznaj više

Odgovori