Poruke Anđela – “Božanska istina je tvoja stvarnost. Anđeli su s tobom!”

Home / Duhovnost i mistika / Anđeli / Poruke Anđela – “Božanska istina je tvoja stvarnost. Anđeli su s tobom!”
Oko pojma istine često se vode rasprave jer se čini da svaki pojedinac ima neko svoje osobno viđenje istine.

Poruke Anđela, Istina
Foto: Angels centar Zagreb, Karta “Istina”

Poruke anđela za 11. tjedan (12.3. – 18.3.) 2018. godine – Istina

Kao što na osoban način doživljavamo ljubav, slobodu, Boga – tako se i kod pojma istine ukazuje neki naš posebni filtar jer se sve svodi na to kako osjećamo da ta istina odzvanja u našem srcu.

Ponekad se kod ljudi sličnih načina razmišljanja dogodi da imaju i sličan osjećaj stvarnosti, no ono što je najbitnije kako se mi sami određujemo u nekoj situaciji.

Ovo se može primijeniti na skoro sve stvari u životu: od najjednostavnijih primjera da netko više voli slane kekse, a netko slatke, do izbora zanimanja, partnera i osjećaja duhovne pripadnosti. Kako reče pjesnik: „Svatko nosi u sebi nekog svog malog Boga kom se potajno moli.“

I koliko god se činilo da se istina može objasniti na više načina, shvaćena kroz prizmu osobnih stavova pojedinca, Božanska istina je jedna i jedinstvena, ona koja obuhvaća sve.

Foto: Angels centar, Zagreb
Foto: Angels centar Zagreb

Bog je cjelina, u sebi objedinjuje sve naše stvarnosti i sve naše istine, kao da su naše male, osobne istine uklopljene u jednu.

S naše točke gledanja, mi i možemo vidjeti samo djeliće stvarnosti i istine, a Božanska mudrost iz svoje sveukupnosti vidi cijelu sliku, prihvaća sve naše izbore i istine, kod Boga nema dobrog i lošeg, pravog ili krivog, sve dok slijedimo put svoje duše, odnosno iskreno i punog srca živimo svoj život.

Anđeli nas prate kroz sve naše izbore i pomažu da čistoću Božanske istine unesemo u svoju stvarnost.

Odgovori