Poruke anđela: “Sada nije vrijeme za djelovanje. Budi mudar i sačekaj pravi trenutak!”

Home / Duhovnost i mistika / Anđeli / Poruke anđela: “Sada nije vrijeme za djelovanje. Budi mudar i sačekaj pravi trenutak!”

Poruke anđela za 45. tjedan (6.11. – 12.11.) 2017. godine

Anđeli nam svakodnevno šalju različite poruke, na izravan ili neizravan način: kroz ljude, situacije, glazbu, prirodu, meditaciju, igru Anđeoskim karticama – pričajući jezik slučajnosti…

 Anđrli, Mudrost
Foto: Angels centar Zagreb, Mudrost

Što smo otvoreniji da poruku čujemo, to će poruka brže i jasnije stići do nas.

Ako krenemo u neku aktivnost, a nešto nam se promijeni u planovima ili nas na bilo koji način blokira, vrijeme je da stanemo i razmislimo zašto je to tako.

Ponekad ono što smo planirali nije dobro za nas, ponekad nije pravo vrijeme, ponekad nisu prave osobe uključene u cijeli proces.

Ponekad se dogodi da koliko god se trudili, radili, razmišljali kako ostvariti neki cilj ili želju, stvari jednostavno stoje na istom mjestu, a mi se umorimo i potrošimo pokušavajući dosegnuti zamišljeni cilj.

Važno je osluškivati unutarnji osjećaj, ali i vanjske znakove, pa ako se nešto zaustavi: zastanimo, razmislimo i nakon nekog vremena pokušamo opet.

Anđeli će nas na svoj nježan način upozoriti da nešto nije skladno, da zastanemo i oslušnemo što se to događa ili jednostavno s povjerenjem prepustimo anđelima da odrede što je i kad najbolje za nas.

Velika je mudrost znati prepoznati trenutak kada treba zastati, a nakon stanke uz pomoć anđela znati kad treba krenuti u nešto novo…

 

anđeli mudrost
Autor: Žaklina Kerš

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Odgovori