SEO trošak ili investicija? Tvrtke koje vode na Google dobivaju najviše posla!

Home / Biz & Tech / SEO trošak ili investicija? Tvrtke koje vode na Google dobivaju najviše posla!

SEO nije trend, nece nestati, barem ne tako skoro. On je jednostavno nužnost današnjeg poslovanja. Sinonim je za kvalitetnu prisutnost na internetu. Prošlo je više od 20 godina otkako je SEO prvi put došao do izražaja i ne, on ide nikamo.
Dok se SEO stalno razvija, bitni zahtjevi za stvaranjem kvalitetnog sadržaja, dobrog dizajna i kvalitetnih povratnih veza će ostati i postati važniji. Pametne tvrtke prepoznaju vrijednost SEO ali i potrebu da budu u tijeku s najnovijim promjenama, tako da od njihovih stranica i mrežnih profila mogu imati koristi.

Pitajte se kako vaši konkurenti stječu nove klijente i nastavljaju rasti? Pitajte se kako vaši konkurenti odže svoje poslovanje? To sigurno nije kroz žute stranice. Ako uspostavite snažnu prisutnost sada i vaša će tvrtka žeti nagradu koja godinama pristiže.

Budimo iskreni. SEO ponegdje ima lošu reputaciju.SEO trošak ili investicija?

Zato saznajte dali je vaša tvrtka  na gubitku zbog loše SEO kampanje (loše reputacije na Google i drugim tražilicama) već sada!

Povrh ove brige brige, mnoge tvrtke i njihovi vlasnici  imaju i druge nedoumice. Donosimo neke od komentara klijenata koje nikako ne mozemo zanemariti.

  • SEO traje predugo i previše košta pa si ga ne mogu priuštiti, moj budžet za marketing to nebi podnio
  • Zar je SEO još uvijek relevantan i ove godine? Meni se cini da je Facebook popularnan, super mi daje rezultate. Zar ne mogu Facebook oglašavanjem umjesto toga pridobiti klijente?
  • Uzaludno. Nikad nećemo nadići ​​svoje konkurente
  • Hoću li za to morati prodati kucu?
  • Ma netrebam ja SEO ni internet, ja radim po preporuci.

Možda ste se sami pokušali upustiti u stvaranje sadržaja i u SEO izazov pa nemate rezultata? Ili ste unajmili stranu agenciju za SEO, skupo platili uslugu no čini se da ne razumiju lokalni konkurentni prostor?
Iako je možda zastrašujuće, istina je da dugoročno preživljavanje tvrtke ovisi upravo o vašoj sposobnosti da generirate dosljedne rezultate visoke kvalitete, a SEO je bez sumnje jedan od najučinkovitijih načina da ih i osigurate.
Za sve vas koji ste u nedoumici, dali investirati u SEO donosimo malo detaljnije pojašnjenje svih njegovih prednosti.

SEO trošak ili investicija?

Ako zamislite SEO kao određenu svotu novca koji je uložen u vašu tvrtku – to je novac koji će dobiti na vrijednosti tijekom vremena i ostati na vašem računu. Isto tako, ulaganjem u SEO izgrađujete dugoročnu vrijednost svojih web stranica koja će se nastaviti gomilati tijekom vremena.

SEO ne samo da je neophodan za vaše poslovanje, on je jedna od najboljih investicija koje možete napraviti. Da, SEO je dobra investicija! On je osnova digitalnog marketinga.

Tvrtke koje vode na Google dobivaju najviše posla

Podizanje vaše web stranice na ljestvici pretraživanja ima ogroman utjecaj na količinu prometa koju primate. Ne vjerujete?
Godine 2017. Google je zabilježio više od 79% ukupnog prometa na pretraživačkoj mreži, nakon čega slijedi Bing na 7,27%, Baidu na 6,55% i Yahoo na 5,06%. (Izvor: NetMarketShare)

Za SEO, morate igrati Google pravilima. Visoko rangiranje na Yahoo ili Bing je lijepo, ali tvrtke koje vode na Google dobivaju najviše posla. To može biti korisno za razumijevanje prednosti i slabosti vašeg sadržaja.

U nastavku donosimo popis SEO pogodnosti će slomiti i najkritičniji um. Bit ćete zahvalni što ovo čitate!

Zašto SEO je važan za opstanak Vašeg poslovanja i 45 razloga za SEO!

 

Odgovori