Poslovni životopis – curriculum vitae (CV)

Home / Biz & Tech / Poslovni životopis – curriculum vitae (CV)

Profesionalno napravljen, atraktivan poslovni životopis – curriculum vitae (CV) je idealan poklon za vaše bližnje! To je kad stvarno nekome želite najbolje, posebno u današnje vrijeme.  Životopis ili biografija je književno djelo, navodi wikipedia, koje opisuje život nekog čovjeka, stvarnog ili izmišljenog.

Poslovni životopis - curriculum vitae (CV)
Moderni poslovni životopis – curriculum vitae (CV)

Kad bi biografija samo navodila mjesta i datume rođenja i smrti, školovanja, poslovne i obiteljske događaje, bio bi to poslovni životopis, ali biografije zadiru dublje, pišu o ljudskim motivima, vrlinama i manama, problemima i kako su se ljudi nosili s njima, osjećajima. Tako nečija biografija može biti drama, a može biti i komedija, može biti poučna, a ako je suhoparna tada nalikuje poslovnome životopisu, lat. curriculum vitae, popularno nazvan CV.

Poslovni životopis, curriculum vitae (CV) nebi smio biti neugledan i nepregledan, a niti  tako suhoparan,  kako je definiran u wikipediji. Današnji moderan način života i trendovi  to više ne dozvoljavaju. Vizualni identitet je bitan jer 90% informacija koje pamtimo su upravo vizualne.  Čak štoviše, lijepo oblikovan i izražajan curriculum vitae – CV, je izuzetno bitan ako želite ostaviti dobar dojam i omogućiti si taj toliko željeni razgovor kojim  ćete prezentirati sebe kako bi vam se konačnici  otvorio put ka toliko željenoj boljoj poziciji ili većim primanjima.

Poslovni životopis - curriculum vitae (CV)
Moderni poslovni životopis – curriculum vitae (CV)

Imajte na umu kako se predstavljate svom poslodavcu, upravo tako ćete biti vrednovani kasnije!

Za vas ćemo prilagoditi,  neki od ponuđenih CV-a iz naše trgovine ili osmisliti nešto prema vašoj želji a ovisno o vašoj struci, životnoj dobi, iskustvu i radnom mjestu na koje ciljate.  Dovoljno je dakle izabrati neki model iz našg Logo shopa kako volimo zvati svoju web trgovinu. Zatim  dostaviti što kvalitetniju digitalnu fotografiju, te tekst (osobne podatke). Ukoliko ste zahtijevniji i tražite nešto posebnije, kontaktirajte nas! Pomoći ćemo Vam i omogućiti najbolju prezentaciju vas samih bez obzira želite li moderan ili klasičan dizajn.

Dizajnirani curriculum vitae (CV) je idealan vrlo osoban i trendy poklon

Dizajniran  curriculum vitae – CV  također je nadasve  koristan i lijep poklon vašim bližnjima.  Ne propustite ovu našu promotivnu ponudu, razveselite ih i olakšajte im.

Najkasnije u roku 48 sati dobiti ćete svoj  curriculum vitae, poslovni životopis u PDF obliku, A4 formatu na maksimalno dvije stranice (ako imate puno podataka)  kojeg možete dalje takvog prosljeđivati ili printati, ali i editirati.

Ukoliko želite svoj curriculum vitae na hrvatskom i stranom jeziku potrebno je to naznačiti kod narudžbe, tada se radi o dva životopisa i kupujete dva istovjetna proizvoda. Za takvu narudžbu odobravamo 30% popusta, a  za drugi jezik i potrebno je dostaviti prijevod.

Za narudžbe ali i sva pitanja stojimo Vam na raspolaganju, kontaktirajte nas!

Poslovni životopis curriculum vitae (CV)
Dizajnirani, moderan, dobro osmišljen curriculum vitae (CV) je idealan vrlo osoban i trendy poklon koji radi za vas

Odgovori