Anđeoska poruka – „Sve je u najboljem redu. Duhovna i fizička ravnoteža donose ti savršeno zdravlje!“

Poruke anđela za 52. tjedan (25.12. – 31.12.) 2017. godine, Zdravlje

„Sve je u najboljem redu. Duhovna i fizička ravnoteža donose ti savršeno zdravlje!“

 zdravlje
Foto: Angels centar Zagreb, “Zdravlje”

Zdravlje je tema kojoj relativno malo posvećujemo pažnju, zdravlje je nešto što se samo po sebi podrazumijeva, dok se ne dogode zdravstveni problemi koji nas podsjete da s tijelom nešto nije u redu.

Duh vlada materijom i duh stvara u materijalnom svijetu, ali tijelo je Hram Duše – na nama je osobno da se pobrinemo da taj hram bude čist i zdrav, da tijelo hranimo zdravom hranom, zdravim osjećajima i zdravim mislima, kako bi se naša Duša u tijelu osjećala sigurno, zaštićeno i voljeno.

Na nama je da našoj Duši i tijelu posvetimo primjerenu pažnju, kako se ne bi dogodilo da više brinemo o održavanju automobila nego o zdravlju svoga tijela i psihe!

Žene su one koje često znaju zanemariti sebe zbog djece, partnera, posla, roditelja, prijateljskih obveza… Pa dočekaju kraj dana nervozne i umorne, bez imalo snage za sebe i dobre, lijepe stvari u životu.

 

Staviti sebe, svoje duhovno, fizičko i psihičko zdravlje na prvo mjesto – veliki je zadatak za sve nas! Jer kako ćemo moći dati djeci, mužu, prijateljima, zajednici, ako smo vječno iscrpljeni, nezadovoljni i umorni?

Ova Anđeoska kartica upućuje nas da se sami trebamo pobrinuti za vlastito zdravlje – ako dovoljno brinemo o sebi, ako smo u duhovnoj, emotivnoj i fizičkoj razini uravnoteženi i zadovoljni, zdravlje će biti u savršenom redu.

Ako nismo zdravi i sretni, ne osjećamo se dobro,  vrijeme je da pitamo Anđele u čemu griješimo, gdje smo na životnom putu zanemarili sebe i put svoje Duše…

poruke anđela, zdrevlje
„Sve je u najboljem redu. Duhovna i fizička ravnoteža donose ti savršeno zdravlje!“

Željka Tokić

Duhovni učitelj, savjetnik i terapeut

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *