Poruke Anđela: “Neka te vlastite blokade i ograničenja ne spriječe u ostvarenju ciljeva. Možeš ostvariti sve što zamisliš!”

Poruke anđela za 3. tjedan (15.1. – 21.1.) 2018. godine; Ostvarenje.

Kako ostvariti ono što želimo i o čemu razmišljamo – pitanje je na koje mnogobrojne suvremene škole i duhovne tehnike nude rješenje u “3 ili 4 jednostavna i laka koraka”.

ostvarenje, poruke andjela
Foto: Ostvarenje, Angels centar Zagreb

Ostvarenje želja u svojoj je biti zapravo jednostavno: poželimo, pošaljemo želju u Svemir, Univerzum, Svijet Duha, Anđelima, Bogu, on nas čuje i iz duhovne dimenzije spusti ostvarenje u naš materijalni svijet!

No, u praksi nije baš tako jednostavno… Jedna je stvar između duhovnog i materijalnog svijeta koja koči i blokira realizaciju naših planova – a to smo mi sami!

Možemo u beskonačnost ponavljati mantre novovjekovnih gurua da smo lijepi, snažni, upješni, da koračamo prema novom poslu ili poželjnom partneru, no ako te afirmacije ne prati unutrašnje stanje našeg bića, rezultat će vjerojatno izostati!

Pojednostavljeno: ako želimo novi posao, novog partnera, više materijalnog obilja, a naš unutarnji kontra-program nam sugerira da nismo dovoljno lijepi, pametni ni sposobni, pozitivne afirmacije će ostati prazne riječi koje izgovaramo ili pišemo, koje prazno odzvanjaju u nama i oko nas, nerealizirani i neostvareni…

Ostvarenje se događa u istinskom jedinstvu s duhovnom dimezijom, Anđelima, Univerzumom, Bogom… Rezultati dolaze duhovnim radom, vjerom, povjerenjem u Božju milost, koja će izabrati ono što je najbolje za nas osobno.

Ostvarenje se događa kada imamo dovoljno unutarnje snage, vjere i ljubavi da sebi priuštimo ono najbolje, povjerenje u duhovnu dimenziju da će nam ostvariti sve ono što želimo.

Ostvarenje dolazi lagano, bez grča i bez napora kad otpustimo vlastite blokade i strahove te omogućimo želji da se kroz nas realizira.

poruke andjela ostvarenje

Save

Save

Save

Save

Željka Tokić

Duhovni učitelj, savjetnik i terapeut

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *