Adaptacijski radovi po sistemu - ključ u ruke, Adaptacije kuća, stanova i drugih objekata, Hidroizolacije ravnih krovova i sanacije krovišta, Građevinski limarski radovi, Termoizolacije i fasade, Strojno žbukanje unutarnjih i vanjskih zidova, Podopolagački i keramičarski radovi, Čišćenje i odvoz krupnog otpada u Zagrebu, cijeloj Zagrebačkoj županiji i Hrvatskoj - Edasa Bašić
Preporuke i oglasi

Adaptacijski radovi po sistemu – ključ u ruke, Adaptacije kuća, stanova i drugih objekata, Hidroizolacije ravnih krovova i sanacije krovišta, Građevinski limarski radovi, Termoizolacije i fasade, Strojno žbukanje unutarnjih i vanjskih zidova, Podopolagački i keramičarski radovi, Čišćenje i odvoz krupnog otpada u Zagrebu, cijeloj Zagrebačkoj županiji i Hrvatskoj – Edasa Bašić

Hidroizolacije ravnih krovova i sanacije krovišta, adaptacijski radovi po principu: ključ u ruke, termoizolacije, fasade, čišćenje i odvoz krupnog otpada u Zagrebu i cijeloj Hrvatskoj su samo neki od poslova kojima se bavi tvrtka Edasa-Bašić…

Adaptacijski radovi po sistemu - ključ u ruke, Adaptacije kuća, stanova i drugih objekata, Hidroizolacije ravnih krovova i sanacije krovišta, Građevinski limarski radovi, Termoizolacije i fasade, Strojno žbukanje unutarnjih i vanjskih zidova, Podopolagački i keramičarski radovi, Čišćenje i odvoz krupnog otpada u Zagrebu, cijeloj Zagrebačkoj županiji i Hrvatskoj - Edasa Bašić

Adaptacijski radovi po sistemu – ključ u ruke, adaptacije kuća, stanova i drugih objekata

Edasa Bašić je tvrtka radi kompletne adaptacijske radove. Počevši od kompletne sanacije krovišta sa građevinskim limarskim radovima, preko hidroizolacije ravnih krovova, radovi na fasadama kuća i zgrada, strojno žbukanje unutarnjih i vanjskih zidova, do podopolagačkih i keramičarskih radova.

Adaptacijski radovi po sistemu - ključ u ruke, Adaptacije kuća, stanova i drugih objekata, Hidroizolacije ravnih krovova i sanacije krovišta, Građevinski limarski radovi, Termoizolacije i fasade, Strojno žbukanje unutarnjih i vanjskih zidova, Podopolagački i keramičarski radovi, Čišćenje i odvoz krupnog otpada u Zagrebu, cijeloj Zagrebačkoj županiji i Hrvatskoj - Edasa BašićHidroizolacije ravnih krovova

Hidroizolacije ravnih krovova su bitan element za cijeli objekt. Ako nisu dobro izvedene, hidorizolacije ravnih krovova dovode u pitanje konstrukciju cijelog objekta, zadaju glavoblje i neugodnosti boravku u objektu i funkcioniranju istog kod gospodarskih primjena. Obratite se ovoj tvrtci za stručnu procjenu, odabir najboljih materijala i kvaliteno odrađene sanacije i kompletne hidroizolacije ravnih krovova.

Sanacije krovišta

Krovne konstrukcije i pokrov (crijep ili neki drugi materijal) godinama gube funkciju te na kraju dolazi do prokišnjavanja. Kod težih situacija postoji i opasnost od urušavanja krova i kompletne krovne konstrukcije.

Adaptacijski radovi po sistemu - ključ u ruke, Adaptacije kuća, stanova i drugih objekata, Hidroizolacije ravnih krovova i sanacije krovišta, Građevinski limarski radovi, Termoizolacije i fasade, Strojno žbukanje unutarnjih i vanjskih zidova, Podopolagački i keramičarski radovi, Čišćenje i odvoz krupnog otpada u Zagrebu, cijeloj Zagrebačkoj županiji i Hrvatskoj - Edasa BašićSanacije krovišta je jedna od usluga koje nudi ova svestrana građevinarska tvrtka. Osim izmjene konstrukcije i pokrova, rade i limarske radove vezane za sanacije krovišta. Krovove pokrivaju s različitim pokrovnim materijalima, ovisno o potrebama, budžetu i tehničkim procjenama. Tako rade sa crijepom, betonskim ili glinenim, limenim pokrovima, šindrom itd.

Građevinski limarski radovi

Kompletni građevinski limarski radovi su također u ponudi tvrtke Edasa-Bašić. Pod građevinskim limarskim radovima podrazumijevaju radove potrebne za krovišta. Tu su oluci, opšavi oko prozora, dimnjaka itd.

Termoizolacije i fasade, radovi na fasadama kuća i zgrada, strojno žbukanje unutarnjih i vanjskih zidova

Kod kompletnih adaptacijskih radova po sistemu – ključ u ruke, a i pojedinačno, tvrtka Edasa Bašić vrši radove na fasadama kuća i zgrada. Opremljeni su najkvalitetnijim uređajima za strojno žbukanje unutarnjih i vanjskih zidova. Također paze i na izbor materijala kod primjene.

Termoizolacije su poseban faktor na koji paze pri primjenama, koristeći najnovije isprobane materijale. Vrše termoizolacije kompletnih objekata ili djelomično, ovisno o potrebama klijenata. Često su to izolacijske ploče na bazi kamene vune ili stiropora.

Adaptacijski radovi po sistemu - ključ u ruke, Adaptacije kuća, stanova i drugih objekata, Hidroizolacije ravnih krovova i sanacije krovišta, Građevinski limarski radovi, Termoizolacije i fasade, Strojno žbukanje unutarnjih i vanjskih zidova, Podopolagački i keramičarski radovi, Čišćenje i odvoz krupnog otpada u Zagrebu, cijeloj Zagrebačkoj županiji i Hrvatskoj - Edasa BašićPodopolagački i keramičarski radovi

Tvrtka Edasa-Bašić je opremljena strojevima za izravnavanje podova, te u slučaju većih neravnina izrađuju i glazure. Posjeduju i strojeve za sušenje glazura.

Keramičarski radovi su ono po čemu su prepoznati i priznati od svojih klijenata. Primjena od polaganja na podove, zidove, stubišta i terase im je specijalnost. Keramičarski radovi podrazumijevaju dobro pripremljene podloge.

Garancija na adaptacijske i ostale radove

Tvrtka na sve radove daje garanciju, što je osim velikog broja zadovoljnih klijenata dobar razlog da im se javite ukoliko imate potrebe za njihovim uslugama.

EDASA-BAŠIĆ j.d.o.o. za usluge
Španovička ulica 1, 10000 Zagreb, Hrvatska
tel.: 098 1783 197
tel.: 095 771 60 34
e-mail: edasa.basic@gmail.com
www: www.edasa-basic.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *