Oslikane riječi – moj susret sa Sai Babom

Jedne davne godine profesorica hrvatskog jezika je donijela na sat knjigu. Stajala je odmah kraj imenika. Ja u prvoj klupi. „Nešto ti moram pokazat“ – rekla je.

„On ti živi u Indiji i stvara sveti prah iz ruku. Ovo je Njegova knjiga. Otvori ju i prvo što pročitaš je odgovor na tvoje pitanje.“

Zove se „Oslikane riječi“ – smireno mi je rekla. Nisam tad to nešto shvaćao i s vremenom sam to zaboravio.

Nakon mnogo godina sam jednom prilikom gledao u knjižnici  knjige. Očima pretraživao pune redove naslova. U jednom trenutku jedna knjiga je ispala. Uzeo sam je u ruku i vidio neki čudni lik čovjeka sa afro frizurom . Pogledao ime i sjetio se.

To je Onaj o kojem mi je profesorica govorila. I ovako ništa pametno nisam pronašao, uzet ću ju i pročitati. Nakon toga pročitao sam sve Njegove knjige i upio sve od onoga što nam je dao.

U tom periodu sam intenzivno išao u Sai centar, i živio Njegovu Istinu. Mogao sam se tad već zvati poklonikom.
Kao i svima želja je bila otići u Puttaparthi. Usnuo sam nekoliko snova gdje sam bio u Indiji, no to nije bilo dovoljno. Htio sam poziv.

Oslikane riječi

Rekao sam da ne ću u Indiju dok me On ne pozove. Čekao sam neko vrijeme. Čvrsto sam vjerovao da kad dođe vrijeme On će me pozvati.

U proljeće 2011 sam usnuo san. On stoji pred mnom. U crvenoj haljini, jasno, živo.

„Ujutro kad se probudiš nazovi agenciju i rezerviraj kartu i dođi kod mene.“ – rekao mi je.

„Baba, ali ja nemam novca. Otkud mi? Kako ću doći?“ – uzviknuo sam znajući da toliko skupo putovanje nemam otkud platit.

„Je l’ ti mene slušaš? Probudi se i rezerviraj kartu. “- ponovio je.

„Dobro, no ja nemam novca. Pa kako cu, s cim?“- govorio sam. „Rezerviraj kartu i dođi. Ja ću sve srediti. „ -strpljivo je rekao. „I još nešto. Nazovi ujutro Snježanu, ona ima ostatak informacija. Idem sad.

Momentalno sam se probudio. Još brzo dišući. Ne vjerujem. Sabrao sam se i otišao se naći sa kolegicom. Sjeli smo na sunce.

Ispričao sam joj što se dogodilo,držeći mobitel u ruci. „Nazovi ju, hajde.“-rekla je.

Bio sam uzbuđen. Okrenuo sam njezin broj. Javila se. „Bok Snježana“ – rekoh na telefon. Pitao sam ju kako je i što ima, šao okolo. I onda ju pitah:

„Ovaj, je l’ planiraš možda uskoro u Indiju?“- izustio sam.

„Da,i to uskoro, možda u 7 mjesecu. Ne znam točno. Zbog čega pitaš?“ -čulo se s druge strane telefona. Ispričao sam joj san.

Molila sam Babu da mi pošalje nekog

„To je nevjerojatno. Molila sam Babu da mi pošalje nekog da ne idem sama“ – uzbuđeno je rekla.“

Godine 2011. sam otišao u Indiju kod Njega. Njegova režija je bila Božanstvena.

Od tad i nadalje on je bio prisutan u svakom momentu mog života koji je bio vođen Njegovom rukom.

Na sami Uskrs 2011. godine sam se jako rano probudio iz sna u noći. Znao sam da je moj Guru ispustio posljednji dah na ovoj Zemlji. Kasnije mi se javio iz sobe pune svjetla, okružen cvijećem. Rekao mi je da priđem krevetu. Stavio mi je vibhuti na čelo i blagoslovio me. Rekao mi je da je dobro.

Susret s Njim kroz Njegove riječi, govore koje je držao, knjige, ljude, te odlazak u Indiju je moj život promijenio nedvojbeno.

Svakako sam blagoslovljen s tim što sam u ovom životu imao priliku čuti Njegovo ime te dobiti sve dobrobiti koje taj susret donosi.

Iako fizički više nije s nama ono što je ostavio je utkalo neizbrisiv trag čovječanstvu koje je imalo priliku živjeti u vremenu kad je Bogočovjek hodao Zemljom.

Svatko se danas može ponovo sastat s njim, potrebno je samo zaviriti u svoje srce gdje se On oduvijek i nalazio.

Sai Ram

Save

Save

Save

Save

Save

Miroslav Sebastijanović

Reiki majstor - učitelj, spiritualno savjetovanje pomoću tarota i vidovitosti koju je dobio sa rođenjem. Tel: +385 95 8218 244

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *