Reiki i vilitigo

Home / Zdravlje / Reiki i vilitigo

Ne postoji neiscjeljiva bolest već samo neiscjeljiv čovjek. Vitiligo je stanje a ne bolest i potreban je holistički pristup. Iscjeljenja nema preko noći, no kad se tijelo dovede u red žarišta zaista i mogu nestati preko noći.
Vitiligo je potrebno iscijeliti iznutra, njegov uzrok. Sama žarišta su samo simptomi tog stanja te liječenjem njih ne postiže se ništa osim estetike.

Ono sto je vrlo važno za reći je da je moguće iscjeljenje i onih žarišta koja su stara i preko desetak godina.

No iscjeljenje koje radim je moguće u slučajevima osoba koje vitiligo imaju bez povezanosti sa nekim drugim autoimunim bolestima kao sto je štitnjača, dijabetes itd.

Što se tiče iscjeljivanja osoba kojima je vitiligo povezan sa još nekim drugim bolestima potrebno je iscjeljivanje i tog problema, iscjeljivanje je trajnije i sveobuhvatnije, no nije nemoguće.

Želio bih napomenuti i to da morate imati povjerenje, slušati ono što vam se kaže i jednostavno probati.

Način na koji se osobe dovedu do iscjeljenja je jeftin i ne zahtjeva neke skupocjene kreme, putovanja niti reklamiranja nekih proizvoda.ono što zahtjeva je slušanje iscjelitelja. Samo to.

Važno je organizam dovesti u balans, smiriti živčani sustav, detoksicirati tijelo (posebno jetru), podići razinu životne energije u tijelu te onda djelovati na žarišta biljnim preparatima koji su neškodljivi za bilo koje područje i nadasve ekonomski prihvatljivi. Biljne preparate ne prodajem već samo savjetujem koje koristiti, jer ih ne proizvodim niti imam bilo kakve koristi od reklame istih. Savjetujem ih jer sam osobno imao rezultate nakon nepunih deset dana korištenja. I zbog vlastitog iskustva sam odlučio to podijeliti s drugima.Biljni preparati su sami finiš, nisu glavni ključ repigmentacije.

Na ovom tržištu ima more raznih preparata i savjeta oko iscjeljenja bolesti, no ovo je vrt s puno cvijeća, pa koje nam se svidi.

Svi oni koji su umorni od pokušaja koji nisu doveli do rezultata a imaju volju i želju da se iscijele mogu se javiti i složiti ću vam program koji dovodi do iscjeljenja.

Ne postoji neiscjeljiva bolest već samo neiscjeljiv čovjek

Program koji dobijete je izuzetno važno strogo slijediti u detalje inače će iscjeljenje izostati.

Ja nisam liječnik te ne savjetujem ljude oko svega onog što se veže za ljude koji su liječnici i koji su za to se i školovali. Mogu vam pomoći na iskustvenom polju i promijeniti vaš život na bolje.
Iscjeljivanje je jedan proces koji zavisi od nas samih. Ne postoji neiscjeljiva bolest već samo neiscjeljiv čovjek.

Oni koji misle da neće moći pratiti program, oni koji su sumnjičavi i koji nisu dovoljno zreli i voljni si pomoći bih htio zamoliti da si ne oduzimaju vrijeme. Iz razloga jer sa takvim stavom samo ćete biti razočarani u još jednu metodu liječenja koja nije uspjela.

Moj pristup stvarima je drugačiji od drugih jer ne želim raditi s ljudima koji u suštini pomoć i ne žele. Ja vam ne ću pomoći mahanjem rukama, spaljivanjem papirića, liječenjem preko telefona ili slanjem nekog čarobnog talismana.

Princip leži na informacijama dobivenih tj, kanaliziranih od Reiki vodiča i vodstva, vlastitog iskustva isprobavanjem svega i svačeg na sebi. Princip se temelji na snažnoj detoksikaciji tijela sa naglaskom na jetri, energiziranje tijela,radom na energetskom tijelu pa tek onda na fizičkom nivou. Temelji se na balansiranjem živčanog sustava, djelotvornih tvari na koži te usklađivanjem energetskih centara koja su temelj temelja za iscjeljenje. U konačnici holizam je najbitniji.

Puno sreće i mira!

Love all, serve all!

S ljubavlju,

Save

Save

Save

Odgovori