Zavolontiraj se! Budi dio ekipe! Upiši se u bazu volontera

Povodom dana Volontera, riječka Udruga Spirit je volonterski doprinijela izradom video portala sa bazom svih snimaka proglašenih volontera godine u PGŽ-u kroz zadnjih desetak godina.

Izbor volontera godine Rijeke i Primorsko goranske županije organizira Udruga SMART u čijem sastavu djeluje i Volonterski centar. Na njihovim stranicama možete naći i bazu volontera, kao i sve upute, prijedloge, galerije i drugo potrebno.

Video snimke predstavljanja volontera realiziraju članovi i članice Udruge SPIRIT. Pregledajte snimke po godinama Izbora uz pomoć izbornika.
Izbor Volontera godine PGŽ inače organizira Udruga SMART, dok su Spiritovci tehnička pomoć za video i na dodjeli nagrada. Čeka vas više od 50 zanimljivih video prikaza izuzetnih ljudi. Ima tu vremešnih (blizu stotke!), a mladih u srcu, ima studenata, učenika, sportaša, stolara, mađioničara, matematičara,…svi redom koji žele svoj trud i rad podijeliti s drugima da bi svijet bio bolje mjesto. Filmići su kratki, dvominutni, zanimljivi i često duhoviti.

Dajte si malo vremena i pogledajte, šerajte…dobrodošli.

IZ SVE SNAGE

Tekst više autora i prevoditelja. Imena poznata uredniku.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *