Zagledana djeca, kristalna djeca i kameni roditelji

Djeca novog doba spuštena k nama u ovaj kaos da bi ga pročistila i zavibrirala na novu razinu. Primjećujete li kristalnu  i zagledanu dječicu oko sebe?

Vaše je dijete odabralo upravo Vas za svoje roditelje. Vas, sa svim vašim manama i vrlinama, životnim putevima i odabirima. Upravo Vama je povjerilo sebe na „čuvanje“. Tako da je vaša povezanost puno dublja od same fizičke povezanosti.

Vi ste povezani sa svojim djetetom na svim nivoima koje nitko ne može prekinuti, nego možete samo privremeno zaboraviti na te božansko-karmičke niti.

Zagledana djeca, kristalna djeca i kameni roditelji

Pa otkud onda tolika zabrinutost za svoje dijete? Iz straha. Strah vas je odvojio od sebe kao univerzalnog bića, od Boga i božanske univerzalnosti vašeg djeteta. Iz te odvojenosti bavite se samo „logističkim odgojem“, koji je dakako vrijedan, ali ne i jedini.

Za izlazak potrebna vam je vjera! Vjera u vas, Boga i vaše božansko dijete. Osvijestite da duboka i višeslojna povezanost između vas i vašeg djeteta postoji.

Zagledana djeca

Jeste li vidjeli djecu kako u jednom trenu mislima samo odlutaju? Radnja stane, pogled im se zamrzne i produbi. Katkada može biti osmijeh ili neka druga grimasa.

Mala meditacija. Što djeca tada rade?Fotografija Božanski odgoj i iscjeljenje djece.
Dijete na ovaj svijet ne dolazi prazno i bez iskustava.

Njemu su još jako svježa i stvarna iskustva iz prošlih života. I u tom „trenutku“ mu se miješaju iskustva iz prošlih života sa ovima iz sadašnjeg. To je vrijeme kada dijete živi paralelne svjetove.

Tu se događaju raznorazna viđenja i komunikacije sa anđelima, entitetima i ostalim bićima.


Dok su oni u meditaciji, vi ih samo promatrajte i poštujte taj trenutak te ih nikako ne prekidajte. Jer ako ih prekinete, mogu doživjeti stres.

Ovisno koliko su duboko otišli, taj stres može poprimiti jači intenzitet.

To je kao kad vi odrasli spavate, duboko sanjate i netko vas naglo probudi. Treba vremena dok se vaše eterično, mentalno, emocionalno i duhovno tijelo sjedini. 

To je prirodan proces, osjetljiv i jako normalan. Djetetu će se to postepeno smanjivati kako bude raslo i uživljavalo se u ovaj sadašnji život.

A vašim poštivanjem takve meditacije, stvorit ćete veće povjerenje djeteta u vas i olakšat ćete mu prilagodbu ovom svijetu.

Fotografija Božanski odgoj i iscjeljenje djece.

 

Kristalna djeca i kameni roditelji

Djeca novog doba spuštena k nama u ovaj kaos da bi ga pročistila i zavibrirala na novu razinu. Primjećujete li kristalnu dječicu oko sebe?

Kristalna djeca, to su djeca sa sjajnim i dubokim pogledom koji te uvlači u dubine koje do Boga vode.

Kristalna djeca, to su djeca koja su usklađena s prirodom od koje mi samo djeliće uzimamo, a još manje joj dajemo.

Kristalna djeca, to su djeca koja u nama pobuđuju mir za koji “nemamo vremena”.

Kristalna djeca, to su djeca koja nas zovu na igru za koju mislimo da smo odrasli.

Kristalna djeca, to su djeca koja nam daju nježnost za koju smo ogrubjeli.

Kristalna djeca, to su djeca koja u nama bude ljubav koju smo zatrpali emocijama. To su djeca koja nas bude! Probudimo se dok nas još bude nježno.

Probudite se roditelji, otkrijte svoju djecu sebi i svijetu. Trebamo ih! Zaboravimo na očekivanja, želje, standarde i dogme.
Ovo malo znanja i još manje mudrosti, primit će od nas, ako pristanemo biti njihovi učenici. U protivnom mi nastavljamo po starom, a oni postaju pacijenti psihijatrije.

Izvor: Luka Merlin / Radio Merlin

Save

Save

Save

Save

Save

IZ SVE SNAGE

Tekst više autora i prevoditelja. Imena poznata uredniku.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *