Salon za masažu Beta, kvalitetna masaža na Malešnici, Aromaterapija, Aromatska ili aroma masaža – relax masaža hladno prešanim certificiranim eteričnim uljima, Klasična masaža – pomoć kod problema s kralježnicom, smanjivanje boli, poboljšanje cirkulacije, metabolizma, detoksikacije i antistrenog učinka, Efikasna anticelulitna masaža za rješavanje problema s celulitom, Masaža leđa i cijelog tijela za žene i muškarce, Akcijske cijene masaže u Zagrebu

Home / Preporuke i oglasi / Salon za masažu Beta, kvalitetna masaža na Malešnici, Aromaterapija, Aromatska ili aroma masaža – relax masaža hladno prešanim certificiranim eteričnim uljima, Klasična masaža – pomoć kod problema s kralježnicom, smanjivanje boli, poboljšanje cirkulacije, metabolizma, detoksikacije i antistrenog učinka, Efikasna anticelulitna masaža za rješavanje problema s celulitom, Masaža leđa i cijelog tijela za žene i muškarce, Akcijske cijene masaže u Zagrebu
Salon za masažu Beta, kvalitetna masaža na Malešnici, Aromaterapija, Aromatska ili aroma masaža – relax masaža hladno prešanim certificiranim eteričnim uljima, Klasična masaža – pomoć kod problema s kralježnicom, smanjivanje boli, poboljšanje cirkulacije, metabolizma, detoksikacije i antistrenog učinka, Efikasna anticelulitna masaža za rješavanje problema s celulitom, Masaža leđa i cijelog tijela za žene i muškarce, Akcijske cijene masaže u Zagrebu

Kvalitetna masaža za žene i muškarce na Malešnici u Zagrebu.

Salon za masažu Beta se nalazi u ulici Marina Tartaglie 20, na Malešnici u Zagrebu. Ovaj salon ima veliki broj preporuka od zadovoljnih klijenata. Aromamasaža, klasična, masaža za žene i muškarce ili masažni anticelulitni program su programi ovog kvalitetnog salona.

Salon za masažu Beta, kvalitetna masaža na Malešnici, Aromatska ili aroma masaža - relax masaža hladno prešanim certificiranim eteričnim uljima, Klasična masaža - pomoć kod problema s kičmom, smanjivanje boli, poboljšanje cirkulacije, metabolizma, detoksikacije i antistrenog učinka, Efikasna anticelulitna masaža za rješavanje problema s celulitom, Masaža leđa i cijelog tijela za žene i muškarce, Akcijske cijene masaže u Zagrebu

Aromaterapija, aromatska ili aroma masaža – relax masaža hladno prešanim i certificiranim eteričnim uljima

Salon za masažu Beta, kvalitetna masaža na Malešnici, Aromatska ili aroma masaža - relax masaža hladno prešanim certificiranim eteričnim uljima, Klasična masaža - pomoć kod problema s kičmom, smanjivanje boli, poboljšanje cirkulacije, metabolizma, detoksikacije i antistrenog učinka, Efikasna anticelulitna masaža za rješavanje problema s celulitom, Masaža leđa i cijelog tijela za žene i muškarce, Akcijske cijene masaže u ZagrebuAromatska masaža ili popularno aromamasaža spaja dvije tehnike, i to terapiju mirisima eteričnih ulja i terapiju masažom. U aroma masaži se koriste dio pokreta iz klasične masaže, ali sa drugačijim redoslijedom i načinom izvođenja. Ovu masažu provodi školovani aromaterapeut. Kombinacijom mirisa i fizičkog dodira dolazi do ubrzanog protoka limfe i detoksikacijskih procesa u tijelu.

Aroma masaža tretira cijelo tijelo, a dodatnim pritiskanjem točaka na tijelu, licu i vlasištu koje odgovaraju organima u tijelu. Tako se potiče bolji rad organa. Salon za masažu Beta koristi hladno prešana eterična ulja.

Klasična masaža – pomoć kod problema s kralježnicom, smanjivanje boli, poboljšanje cirkulacije, metabolizma, detoksikacije i antistresnog učinka.

Klasična masaža je idealno rješenje i pomoć kod problema s kičmom.
Salon za masažu Beta, kvalitetna masaža na Malešnici, Aromatska ili aroma masaža - relax masaža hladno prešanim certificiranim eteričnim uljima, Klasična masaža - pomoć kod problema s kičmom, smanjivanje boli, poboljšanje cirkulacije, metabolizma, detoksikacije i antistrenog učinka, Efikasna anticelulitna masaža za rješavanje problema s celulitom, Masaža leđa i cijelog tijela za žene i muškarce, Akcijske cijene masaže u ZagrebuKlasična masaža je odlična za smanjivanje boli, bolju cirkulaciju, poboljšanje metabolizma, detoksikaciju i antistresni učinak. Olakšanje i osjećaj opuštenosti su također rezultat klasične masaže, što na kraju svim pozitivnim učincima i pomlađuje tijelo.
Klasična masaža se također primjenjuje u sportskoj i medicinskoj masaži.

U konačnici klasična masaža dovodi do boljeg rada svih tjelesnih sustava zahvaljujući boljoj prokrvljenosti i opuštanju mišića.

Masaža leđa i cijelog tijela za muškarce

U Salonu za masažu Beta za razliku od ostalih salona masažu leđa prakticiraju raditi 40 minuta (obično traje 30 minuta).Salon za masažu Beta, kvalitetna masaža na Malešnici, Aromatska ili aroma masaža - relax masaža hladno prešanim certificiranim eteričnim uljima, Klasična masaža - pomoć kod problema s kičmom, smanjivanje boli, poboljšanje cirkulacije, metabolizma, detoksikacije i antistrenog učinka, Efikasna anticelulitna masaža za rješavanje problema s celulitom, Masaža leđa i cijelog tijela za žene i muškarce, Akcijske cijene masaže u Zagrebu

Efikasna anticelulitna masaža za rješavanje problema s celulitom

Salon Beta ima jako dobre rezultate kod rješavanja problema s celulitom. Vlasnica Salona Beta nam je potvrdila uspješnost anticelulitne masaže kod svojih klijenata. Anticelulitna masaža je jedna od najefikasnijih načina rješavanja celulita. Za razliku od ostalih anticelulitnih metoda je i najmanje bolna.

Ovom masažom se pomaže odvajanje masnog tkiva od kože i ravnomjerno raspoređivanje te samim tim manjom vidljivosti istog. Anticelulitna metoda utječe i na samu površinu kože i cirkulaciju. Na kraju se dobija zategnutija i elastičnija koža, detoksikacija kroz kožu. U Salonu Beta veliku brigu posvećuju pravilnoj primjeni anticelulitne masaže zbog smjera protoka limfe.

Akcijske cijene masaže

Raspitajte se o povoljnim paketima i čestim akcijama koje nudi salon.

Ovaj salon ima veliki broj zadovoljnih klijenata, a njihove preporuke su dovoljan razlog da i vi to postanete. Javite im se na dolje navedene kontakt podatke.

Salon za masažu Beta, kvalitetna masaža na Malešnici, Aromatska ili aroma masaža - relax masaža hladno prešanim certificiranim eteričnim uljima, Klasična masaža - pomoć kod problema s kičmom, smanjivanje boli, poboljšanje cirkulacije, metabolizma, detoksikacije i antistrenog učinka, Efikasna anticelulitna masaža za rješavanje problema s celulitom, Masaža leđa i cijelog tijela za žene i muškarce, Akcijske cijene masaže u ZagrebuSalon Beta j.d.o.o.
Ulica Marina Tartaglie 20
Kvart: Malešnica
10000 Zagreb, Hrvatska
Tel.: 091/946-7154
e-mail: kus.elizabeta@gmail.com
facebook: Salon-Beta-160766868004505
instagram: salonbeta

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *