Sala za vjenčanja i svadbe Zlatno srce, organizacija vjenčanja i svadbene večere, rezervacija sale, nezaboravno vjenčanje u Novakima Bistranskim kod Zaprešića u blizini Zagreba, pogodno i za krštenja, prve pričesti, krizme, različite godišnjice, rođendane te ostale prigode, pristupačne cijene bogatih menija za vjenčanja
Preporuke i oglasi

Sala za vjenčanja i svadbe Zlatno srce, organizacija vjenčanja i svadbene večere, rezervacija sale, nezaboravno vjenčanje u Novakima Bistranskim kod Zaprešića u blizini Zagreba, pogodno i za krštenja, prve pričesti, krizme, različite godišnjice, rođendane te ostale prigode, pristupačne cijene bogatih menija za vjenčanja

Sala za vjenčanja i svadbe Zlatno srce – nezaboravna vjenčanja u neposrednoj blizini Zagreba

Organizacija vjenčanja i svadbene večere

Sala za vjenčanja i svadbe Zlatno srce, organizacija vjenčanja i svadbene večere, rezervacija sale, nezaboravno vjenčanje u Novakima Bistranskim kod Zaprešića u blizini Zagreba, pogodno i za krštenja, prve pričesti, krizme, različite godišnjice, rođendane te ostale prigode, pristupačne cijene bogatih menija za vjenčanjaOsoblje Zlatnog srca će organizaciju vašeg vjenčanja i svadbene večere planirati s vama do najsitnijeg detalja. Pri tome će urediti i dekorirati svadbenu salu po vašim željama.

Organizirati će također i kompletni protokol događanja. Osobitu pažnju posvećuju uređenju prostora i stolova – izbora cvijeća i čaša, postavljanju stolova.

Atmosfera nezaboravnog vjenčanja u Novakima Bistranskim kod Zaprešića, u neposrednoj blizini Zagreba

Prepustite se ovom profesionalnom timu za organizaciju vjenčanja i doživite atmosferu nezaboravnog vjenčanja. Zlatno srce – sala za vjenčanja se nalazi u Novakima Bistranskim kod Zaprešića, u bliziini Zagreba – udaljena od centra Zagreba dvadesetak minuta.

Prostor sale za vjenčanja i svadbe, pogodan i za krštenja, prve pričesti, krizme, godišnjice, rođendane i druge proslave.

Sam objekt može ugostiti do 200 osoba, a osim za svadbe je pogodan i za druge proslave: krštenja, prve pričesti, krizme, različite godišnjice, rođendane te ostale prigode. Prostor je klimatiziran, prilagođen invalidima, te posjeduje veliki parking za sve goste.

Sala za vjenčanje i svadbe – pristupačne cijene bogatih menija za vjenčanja

Sala za vjenčanja i svadbe Zlatno srce, organizacija vjenčanja i svadbene večere, rezervacija sale, nezaboravno vjenčanje u Novakima Bistranskim kod Zaprešića u blizini Zagreba, pogodno i za krštenja, prve pričesti, krizme, različite godišnjice, rođendane te ostale prigode, pristupačne cijene bogatih menija za vjenčanjaSala za vjenčanje i svadbe Zlatno srce u svojoj ponudi ima različite vrste bogatih menija, također prilagođene vašim željama. Dugogodišnje iskustvo u pripremi hrane profesionalnog osoblja sale za vjenčanje i svadbe Zlatno srce dovoljan su razlog da se prepustite gurmanskim užicima ove sale. Tim vrhunskih kuhara će postići simbiozu ukusa boje i mirisa u svakoj kombinaciji menija. Ovaj organizator vjenčanja se pobrinuo da ima i bogatu ponudu vina.

Ukratko, aranžmane prilagođuju vašim željama, a sve to uz veoma pristupačne cijene.

Posjetite web stranice: Zlatno srce – sala za svadbe za više detalja

Rezervacija sale za vjenčanja i svadbe

Sala za vjenčanja i svadbe Zlatno srce, organizacija vjenčanja i svadbene večere, rezervacija sale, nezaboravno vjenčanje u Novakima Bistranskim kod Zaprešića u blizini Zagreba, pogodno i za krštenja, prve pričesti, krizme, različite godišnjice, rođendane te ostale prigode, pristupačne cijene bogatih menija za vjenčanjaRezervacije sale i dodatne informacije možete ostvariti kod gospođe Dragice i gospodina Božidara Peršina:

e-mail: info@zlatnosrce.hr
telefon: +385 1 33 92 184
mob: +385 91 5774 400
Adresa: Stubička ulica 308, 10298 Novaki Bistranski

Sale za vjenčanja i svadbe u blizini Zagreba – lokacija

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *