Talent profil – numerološka analiza

180,00 kn

Analiza koja traži samo osobno ime i datum rođenja a duboko otkriva vašu pravu prirodu. Poštedite se uzaludnih lutanja, životnih testova, stresova i frustracija. Koristite moć numerologije u  potrazi za osobnim rastom i ispunjenjem, saznajte svoje talente, spoznajte i razvijte svoje potencijale do maksimuma! Potaknite svoju sreću i postanite doprinos sebi i svojoj okolini.

Kategorija: Oznake: ,

Opis

Talent profil, ova numerološka analiza ima snagu  od prilike kao da dobivate osobnog životnog trenera! Kako? U današnje vrijeme često je teško pronaći motivaciju ili samopouzdanje bez obzira na životno iskustvo ili godine.

Ova je analiza izuzetno konkretna i praktična pomoć koja ilustrira vaše specifične snage i jedinstvene sposobnosti koje uvelike mogu poboljšati vašu karijeru i financije, osobni razvoj, usmjeriti školovanje,  potaknuti životnu radost, ljubav, romantiku i još mnogo toga.

Analiza koja traži samo osobno ime i datum rođenja, otkriva vašu pravu prirodu. Ovaj profil daje snažan uvid u vaš specifičan životni poziv i profesiju. Snažno potiče motivaciju, osobni rast, ispunjenje i sklad.  Poštedite se uzaludnih lutanja, životnih testova, stresova i frustracija. Koristite moć numerologije u  potrazi za osobnim ispunjenjem, saznajte svoje talente, spoznajte i razvijte svoje potencijale do maksimuma! Potaknite svoju sreću i postanite doprinos sebi i svojoj okolini.

Talnt profil možete zatražiti i za maloljetne, odnosno djecu.

U roku 24 sata od narudžbe i uplate primiti ćete kompletnu  analizu te mnoge korisne i motivirajuće savjete.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *