Analiza predaka – numerologija

280,00 kn

Odredite koliko ste pod utjecajem onih koji su došli prije vas – koristeći drevni sustav numerologije, jedini istinski univerzalni jezik. Analiza otkriva i daje uvid kakvi su i tko su zapravo bili vaši predci te kako na  vas još  utječu i danas te što s tim energijama možete.

Kategorije: ,

Opis

Odredite koliko ste pod utjecajem onih koji su došli prije vas – koristeći drevni sustav  kabalističke numerologije, jedini istinski univerzalni jezik koji je temelj današnje genetike.
Ovo jedinstveno izvješće majstora numerologije  nudi pronicljive interpretacije o utjecaju naših predaka na naše živote. Vaše ime, datum i godina rođenja te imena i prezimena (do  najviše četiri) predka potrebni su podaci za ovu analizu. Analiza otkriva i daje uvid kakvi su i tko su zapravo bili vaši predci te kako na  vas još  utječu i danas. 

U roku 24 sata od narudžbe i uplate primiti ćete kompletnu  analizu te savjet kako da jednostavno i kada niste spremni ili u mogućnosti posvetiti se dugotrajnom  radu na sebi privučete ispunjenje vaših želja i potreba. Potaknete kvalitete a  zaobiđete one energije koje otežavaju ispunjenje, blagostanje, radost i postizanje  ciljeva.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *