Akcija!

Analiza energije prostora i kućnog broja

120,00 Kn 100,00 Kn

Ovom analizom saznati ćete koliko je vaše mjesto rada, stanovanja kompatibilno s vama ili vašim poslovanjem.  Što možete očekivati od  nekretnne na duže vrijeme te kao vama neodgovarajuće energije anulirati, odnosno  tu možete  činiti da ih mijenjate u skladu sa svojim potrebma; sklada, mira, blagostanja.

Kategorija:

Opis

Energije  prostora su izuzetno brze i snažne.  Energija zgrade, kuće, vikendice, poslovnog prostora  na naše živote  utječe svakodnevno i na razne načine bez obzira živite li u nekom prostoru ili samo povremeno obitavate, radite u njemu ili odmarate.

Želite sretan i ugodan dom, prostor u kojem nesmetano stvarate, dobro poslujete? Želite iznajmiti ili  unajmiti prostor za život i rad, kupiti  nekretninu,  prodati a zapinje?

Ovom analizom saznati ćete koliko je vaše mjesto rada, stanovanja kompatibilno s vama ili vašim poslovanjem ili s vašom obitelji.  Što možete očekivati od nekretne na duže vrijeme te kako vama neodgovarajuće energije anulirati, odnosno  tu možete  činiti da ih mijenjate u skladu sa svojim potrebma sklada, mira, blagostanja.

Za analizu doma, stana ili vikendice potrebno je dostaviti: ime ulice te kućni broj nekretnine, ime i prezime, datum rođenja vlasnika ili najmoprimca.

Za analizu poslovnog prostora potrebno je dostaviti: ime ulice, kućni broj nekretnine, opis djelatnosti, ime i prezime osobe ili firme koja je u vlasništvu ili posjedu.

U roku 24 sata od narudžbe i uplate primiti ćete kompletnu  analizu te savjet kako da jednostavno privučete ispunjenje vaših želja i potreba, odnosno zaobiđete one energije koje otežavaju ispunjenje, blagostanje, radost i postizanje  ciljeva na duže vrijeme.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Analiza energije prostora i kućnog broja”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *