Duhovnost i mistika

Poruke Anđela: „Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizvati ćeš sretnu budućnost!“

Poruke Anđela za tjedan 3. (16. – 22. 1.) 2017. godine

Iako mnoge duhovne tehnike ističu važnost življenja u sadašnjem trenutku, čovjekov um neprestano u mislima luta između onoga što je bilo i onoga što će tek biti.

angels centar zagreb

Foto: Angels center Zagreb, “Budućnost”

Svi sanjarimo, planiramo, usmjeravamo misli i energiju u budućnost.

Često misli o budućnosti okupiraju brige i strahovi, kao da snagu usmjerimo na sve ono loše što bi se moglo dogoditi.

Kako je budućnost uglavnom neizvjesna, slaže se poput kamenčića mozaika, razmišljajući o onome lošem, kao da slažemo kamenčiće svog života na najgori mogući način!

Duhovni učitelji tvrde da svatko od nas stvara svoj svijet i svoju vlastitu stvarnost svojim razmišljanjem, željenjem i koncetriranjem na neki cilj.

Točna je izreka da slično privlači slično, tako i mi svojim mislima privlačimo slične stvari u život: ako su misli vedre i pozitivne, privlačimo dobre stvari, a ako nisu, uglavnom se loše stvari i dogode.

Dakle, ako se koncentriramo na dobro, dogodit će se dobro i obrnuto!

Da ne spominjemo one potpuno nerealne strahove od kojih se dobar dio nikad i ne dogodi, te se poslije ispostavi da smo nepotrebno brinuli.

Ovdje se opet vraćamo na sadašnji trenutak, odnosno puno njih koje

Foto: Angels centar, Zagreb

Foto: Angels centar, Zagreb

smo besmisleno potrošili brinući se o stvarima koje se nikada nisu dogodile ili problemima koji su se riješili sami od sebe.

 

Ono što je bitno – da smo usmjereni na dobro, otvoreni pozitivnim i drukčijim rješenjima svojih problema i pomoći iz duhovne dimenzije kojoj ćemo se prepustiti s povjerenjem.

Kako veli poznata izreka:

.„Bit će vam dano prema vašoj vjeri!“

Save

Save

Save

Save

Save