Poruke Anđela: „Poslušaj savjet osobe koju smatraš učiteljem. Uči iz iskustva drugih!“

Poruke anđela za 48. tjedan (27.11. – 3.12.) 2017. godine
Uz vaše učitelje nebeske ljubavi i spoznaje,anđele čuvare, u životu su jako važni vaši zemaljski učitelji i vodiči.

poruke anđela poštovanje
Poruke anđela, “poštovanje”, Foto: Angels centar – Zagreb

To su osobe s autoritetom, znanjem i spoznajom, koji su jedan dio puta prošli prije vas i mogu vas mnogo čemu podučiti.

Učitelji mogu biti vaši roditelji, profesori iz škole, treneri, mudri susjedi ili prijatelji: bilo koja osoba koja se izdvojila iz mora ostalih po svojim kvalitetama, inteligenciji i snazi, netko tko je na vas ostavio posebno dubok i utjecajan trag.

U životu srećete jako puno ljudi, a tek nekolicina od njih vam postanu uzori ili mentori, bez obzira o kojem dijelu života vas nešto naučili. To su ljudi s kojima se uvijek odnosite s poštovanjem i čiji ćete savjet rado poslušati.

Dobro je slušati svoju intuiciju, dobro je osluškivati šapat i savjet anđela, ali je svakako korisno poslušati savjet mudre osobe iz vaše blizine koja vas dobro poznaje.

Sami se možete dosta zapetljati kada nešto trebate odlučiti, oko savjeta anđela bi mogle biti nedoumice jeste li poruku dobro razumjeli, tako na scenu stupaju vaši zemaljski anđeli čuvari – vaši učitelji.

Zbog svog iskustva, mudrosti i naklonosti prema vama učitelji su prave osobe kada neku situaciju trebate sagledati iz više uglova. Ako ste mladi i nestrpljivi, stariji mentor će imati načina i mudrosti da vas smiri, otvori vidike i pomogne vam u donošenju odluke.

Pravi učitelj i mentor nikada neće odlučivati umjesto učenika – već će pomoći da uz različite poglede na istu stvar odluku donesete sami.

Jer, na kraju krajeva, to je vaš život i vaši izbori.

poruke anđela poštovanje

 

 

Save

Save

Save

Save

Željka Tokić

Duhovni učitelj, savjetnik i terapeut

2 Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *