Poruke Anđela: “Dopusti drugima slobodu izbora kakvu Božansko biće dopušta tebi!”

Poruke anđela za 38. tjedan (18.9. – 24.9.) 2017. godine

Rijetko će koji čovjek reći za sebe da je slobodan, većina se osjeća sputana različitim sponama: poslom, brakom, kreditima, obvezama…

slobodu
Foto: Angels centar Zagreb
Sve one stvari koje vas sputavaju i sprečavaju da budete ono što jeste, na lakši ili teži način, osjećate kao lance koji vas drže okovanima na mjestu na kojemu možda i ne biste željeli biti. Od materijalne neslobode, do emotivne, preko fizičke – sve su to različiti načini na koje ljudi mogu robovati sebi ili drugima.
Osjećaj neslobode jednim je dijelom posljedica vlastitih izbora u prošlosti, drugim dijelom može biti izazvan spletom okolnosti, djelovanjem drugih ljudi, događajima u poslu, bolestima ili nesretnim slučajevima.

Točno je da životne prilike ne možete baš uvijek birati, jer katkad se čini kao da one izabiru vas.

No, to je tek djelomično ispravno. Naime, ako se i nalazite u teškim životnim prilikama koje su trenutačno nepromjenjive, ono što ipak možete promijeniti jest pogled na vašu situaciju.

Često se, kad se promijeni pogled ili stav prema nekom problemu, taj problem riješi ili se barem otvori mogućnost promjeni.
Što je čovjek više otvoren duhovnome, jača i osjećaj slobode, jer zemaljski okovi i zmajevi od papira više se ne čine tako opasnima i strašnima.
Zbog osjećaja mira i slobode možete biti otvoreniji za priznanje različitog osjećaja slobode vašima bližnjima, jer svatko ima pravo na izbor života kakav želi i na stvari koje ga usrećuju.
 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Željka Tokić

Duhovni učitelj, savjetnik i terapeut

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *