Poruke Anđela: “U današnji dan ponesi osmijeh i daruj ga svima koje sretneš!”

Poruke anđela za 1. tjedan (1.1. – 7.1.) 2018. godine, Osmijeh

Kartica Osmijeh nakon nekih drugih koji dotiču ozbiljne životne teme, vraća vas jednostavnim, praktičnim, veselim stranama života.

Osmjeh
Foto Angesls centar Zagreb: “Osmjeh”

Kako ponekad od ozbiljnih strana života ne vidite one jednostavne i naizgled nebitne, tako često zaboravljate na osmijeh, radost, opuštenost, dječju zaigranost.

 U svakoj odrasloj osobi skriva se malo dijete koje voli veselje i nije se zaboravilo smijati.
 Svaka odrasla osoba ima važan zadatak da ne popusti pred svakodnevnim izazovima i prestane mariti za lijepe stvari u životu.
Samo malo pažnje koju obratite na sebe, svoje bližnje i stvari koje vas vesele, donijet će kao rezultat osmijeh i opuštenu komunikaciju s vašom okolinom, susjedima, prijateljima, slučajnim prolaznicima.
Iako nije lako biti opušten i veseo u nekim životnim trenucima, jednostavna simpatičnost, pristupačnost i ljubaznost, rezultirati će opuštenijim, lakšim i srdačnijim odnosima s okolinom.
Osmijeh na jednom licu izaziva osmijeh na drugom – dobro raspoloženje je jednostavno zarazno i širi se na ljude oko vas!
Dakle, vježbajte ponekad ostaviti po strani vaše brige, nesuglasice s drugim ljudima, probleme i neispunjena očekivanja. Pokušajte zakoračiti veselo u dan, smiješiti se ljudima koje sretnete na putu do posla ili škole i promatrajte kako će se i njihova lica polako početi mijenjati.
Maknite oblake nezadovoljstva i briga sa svojeg lica, pokušajte se veseliti svim pozitivnim stvarima, ljudima i iskustvima koje imate u životu.
 

Save

Željka Tokić

Duhovni učitelj, savjetnik i terapeut

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *