Duhovnost i mistika

Poruka Anđela: “Blagostanje zamišljeno u božanskome umu stiže u tvoj život. Zaboravi predrasude i otvori vrata obilju!”

Poruke Anđela: za tjedan 19. (08.05.-14.05.) 2017. godine

Božanska mudrost stvorila je cijeli Univerzum, planete, svjetove, biljke, životinje, čovjeka… Za cijeli svemir osmislio je svekoliko obilje,bogatstvo i ljepotu – planine, mora, oceane.

obilje
Foto: Angels centar Zagreb

Za čovjeka je osmislio da ima dovoljno svega, ali čovjek je u strahu od neimaštine, u želji da ima više od drugoga, smislio ratove, otimačinu dobara i pljačku.

Izvorna ideja božanskog Stvoritelja negdje se izgubila po putu: da svi imaju koliko im je dovoljno, da nikome ne nedostaje.
U svijetu duha i ideja, taj idealni svijet i danas postoji za one koji imaju dovoljno vjere.

Uzrok je svega što vam nedostaje djelomice manjak samopouzdanja, neodlučnost, razočaranost lošim iskustvima iz prošlosti, koji uzrokuju strah od ponavljanja pogrešaka u budućnosti, kao i malodušnost da uopće pokušate ostvariti svoje snove.

Dakako, u sve je uključen i duhovni rad, kad se od svakoga očekuje da uči, napreduje i da maksimum od sebe kako bi postao bolja, uspješnija kompletnija osoba.

Tijekom prakticiranja duhovnih tehnika i otvaranja duhovnim dimenzijama, stvari se u vašem životu počinju mijenjati, postaju bolje, ljudi koje srećete veseliji, srdačniji, topliji. No, glavni je uzrok toga – promjena u VAMA samima.

Pronalazeći u duhovnoj sferi svoje sidro i nadahnuće, otvarate se svim dobrim stvarima i ljudima koje vam nedostaju i o kojima maštate.

Na putu duha, realizacije sebe i želja, nerijetko se događa da nakon ostvarene spoznaje od nekih stvari jednostavno odustanete, jer više vam nisu važne.

I to je u redu.

Save

Save

Save

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *