Prirodno do zdravlja i sreće: Alternativni centar Milić

Home / Ostalo / Prirodno do zdravlja i sreće: Alternativni centar Milić

Voditeljica i osnivač Centra Loreana je iz obitelji  naslijedila vidovitost kao i mnoga znanja. Svjesna sebe i svojih mogućnosti usavršila je i izučila mnoga znanja i tehnike, te postala licencirani majstor, učitelj i terapeut.

Prirodno do zdravlja i sreće

“Alternativni centar Milić” iako je nedavno osnovan može se pohvaliti sa 3o godišnjim iskustvom u radu, koliko je iskustvo osnivačice i voditeljice centra. Osnovne djelatnosti ovog Centra su:

 • Aromaterapija i aromaterapijski tretmani (pripravci, tretmani i kozmetika)
 • Energetsko iscjeljivanje (energija prostora, ljudi, biljaka i životinja) i energetska medicina
 • voda-vatra6-01Energetski egzorcizam (crna magija)
 • Riješavanje blokada i ometanja
 • Transformacija svijesti
 • Podizanje životne energije
 • Bioenergetski i genetički inženjering (visoko frekventne vibrirajuće energije)
 • Revitalizacija organizma i poremećaja
 • Divnacijske tehnike (tarot, numerologija, karmička numerologija, astrologija,
  šamanizam i vidovitost)
 • Rad s djecom (starijom od 3 mjeseca)
 • Organiziranje radionica i tečajeva, poduka i osobne konzultacije
 • Video i tv produkcija emisija alternativnog sadržaja

Centar se bavi izradom aromapripravaka i aromakozmetikom od prirodnih, čistih i autentičnih biljaka – domaćih i indijskih. Aromaterapija je holistička, komplementarna i sinergična namjenska terapija, nježna, neinvanzivna i neagresivna te ju može koristiti svatko a kao dodatak modernoj medicini pomaže i pri najtežim oboljenjima, bolestima i poremečajima jer je široka i moćna lepeza za bilo koju poteškoću. Aromapripravci su bez alkohola, aditiva, parabena, emulgatora i drugih štetnih sastojaka.

loreana-oglas

Voditeljica i osnivač Centra Loreana je iz obitelji  naslijedila vidovitost kao i mnoga znanja. Svjesna sebe i svojih mogućnosti usavršila je i izučila mnoga znanja i tehnike, te postala licencirani majstor, učitelj i terapeut.

Osim aromaterapije, gdje je specijalist za pripravke, bavi se iscjeljivanjem i različitim oblicima energetskog rada visokofrekventnih vibrirajućih energija te je kompetentan Theta Healing iscjeljitelj, Reiki majstor, kristaloterapeut, kromoterapeut i drugo.
Sama najviše voli upravo Theta iscjeljivanje…

”...jer je tako moćno a nježno i jednostavno iscjeljivanje, nije invanzivno niti agresivno već lagano, prihvatljivo i razumljivo za svakog pojedinca. Može se primjenjivati kako osobno – na individualnom tako i grupno – na kolektivnom nivou, na daljinu ili u fizičkom prisustvu osobe. Theta iscjeljivanje je jedina jedinstvena energetska tehnika iscjeljivanja na planeti Zemlji

…kaže Željka Milić Loreana

Kvaliteta života i njeno održavanje

Loreana  iscjeljuje ali i s velikom radosti i entuzijazmom  podučava i prenosi svoja znanja i iskustva. Tako njezin  Alternativni centar Milić organizira mnoge radionice, tečajeve, seminare a uz to čak i individualne poduke.

Voditeljica Centra napominje da je vizija Alternativnog centra Milić osim prenošenja znanja i poboljšanje kvalitete života uvelike  se sastoji  i od održavanja kvalitete života. Tako ćete u centru dobiti i mnoge usluge koje to potiču.

Kao osoba velike životne snage i radosti koja ne pristaje na prepreke i ometanja  u životu Loreana organizira i snima emisije, webinare i organizira čak i tečajeve te osobna savjetovanja preko interneta ili telefona kako bi pomoć bila svima i svugdje dostupna.

Video emisija “Zajedno sa LoREanom”

Emisije možete gledati na nekoliko kanala svake nedjelje od 19:00 do 19:30 a vodi je voditeljica centra Loreana. U emisiji pomaže svojim znanjima i moćima. Namjenjena je onima kojima je potrebna pomoć, onima koji su u potrebi, onima koji se osjećaju napušteno…

U emisiji se nerjetko radi  duhovno i energetsko iscjljivanje na daljinu pa i bioenergetski i genetički inženjering, trajne energetske zaštite, izrađuje  amulete, te vrši mnoge druge  tretmane i konzultacije. Dakle, u emisiji možete direktno i sudjelovati putem poziva na “Lorenana line “.

“Loreana line” je i inače dostupna svima od  0-24 sata na broj: 064 605 500 (Cijena: fiksni telefon 6,99 kn/min, mobitel 8,41 kn/min + PDV za 18+; info 072888888 Operator usluge SkyNet Telekomunikacije).

Pošaljite  poruku na 888 777 -ključna rijec sms5.  Za odjavu sa SMS – chata upišite : STOP  (Cijena: sms poruke 5,00kn  za 18+; Info 072888888 SkyNet Telekomunikacije.)

 

Svi pozivi i pozivatelji  u emisiji su anonimni. Pozivatelji se međusobno ne čuju s drugim pozivateljima ili sudionicima emisije, a osobni podaci se ne dijele drugima – radi se u visokoj garantiranoj diskreciji. Pozivatelji se dakle  direktno spajaju sa Loreanom, bez čekanja ili preusmjeravanja poziva.

Emisija se nakon završetka prenosi na Facebook, YouTube, Google+, Twitter i druge društvene mreže.

Predbilježbe za sudjelovanje u video emisiji “Zajedno s LoREanom” se primaju od ponedeljka do petka od 17 do 22 sata. Cijena je po osobi 50 kn za pozivatelje iz Hrvatske i 10€ za pozivatelje iz inozemstva.

Na službenoj Facebook stranici https://web.facebook.com/Iscjelitelj/ možete pogledati dosadašnje emisije koje su se održale od 17.4.2016. godine.

Rad u Centru s LoREanom i kako ju kontaktirati

Alternativni centar Milić

Voditeljica: Željka Milić Loreana, Spiritualni i Energetski Iscjelitelj, Učitelj, Theta Iscjelitelj, Medijalist, Vidovnjakinja, Energetski Egzorcist, Divinator, Ezoteričar;
Radno vrijeme: ponedeljak – subota 14-22h
Naručivanje i rad sa klijentima: svaki dan od 17 do 22 sata na broj +385 91 3955416  za tretmane, privatne konzultacije, poduku, vježbaonice i radionice.
Adresa: Prodanska 16/2, 10000 Zagreb
E-mail: lotosessence@gmail.com
Telefon: +385 (0)91 395 5416

 Konzultacije i savjetovanja

LoREana line (0-24h): 064 605 500

(Cijena: fiksni telefon 6,99 kn/min, mobitel 8,41 kn/min +PDV: za 18+; info 072888888 Operator usluge SkyNet Telekomunikacije)

 

Pošaljite SMS poruku na 888 777 – ključna riječ sms5.
(Cijena: sms poruke 5,00kn; za 18+; Info 072888888 SkyNet Telekomunikacije.)
Za odjavu sa SMS – chata upišite : STOP

 

Alternatini Centar Milić na društvenim mrežama:

Facebook službena stranicaFB LotosessenceFB Esoteric Alternative Healing
Google+  – LinkeInTwitterYouTube

Trenutne radionice

SPONZORIRANI ČLANAK

Save

Save

Odgovori