Fotobiomodulacija je revolucionarna svjetlosna terapija u kozmetičkoj upotrebi koja potiče regeneraciju, pomlađuje i uklanja bore, herpes, akne, ožiljke, ubrzava cirkulaciju, povećava elastičnost kože te dovodi do pomlađivanja, poboljšanja izgleda kože, bioobnove, moćan neinvanzivan nekirurški lifting jedino dostupan u salonu Kozlinger u Zagrebu

Home / Ostalo / Fotobiomodulacija je revolucionarna svjetlosna terapija u kozmetičkoj upotrebi koja potiče regeneraciju, pomlađuje i uklanja bore, herpes, akne, ožiljke, ubrzava cirkulaciju, povećava elastičnost kože te dovodi do pomlađivanja, poboljšanja izgleda kože, bioobnove, moćan neinvanzivan nekirurški lifting jedino dostupan u salonu Kozlinger u Zagrebu

Uređaj fotobiomodulacije koristi se kao potpurna terapija za liječenje ili neovisnu terapiju u masažama i kozmetičkim tretmanima. Revolucionarna svjetlosna terapija, fotobiomodulacija, u kozmetičkoj upotrebi potiče regeneraciju, pomlađuje i uklanja bore, herpes, akne, ožiljke, ubrzava cirkulaciju, povećava elastičnost kože te dovodi do pomlađivanja, poboljšanja izgleda kože, prirodne bioobnove te je  moćan neinvanzivan nekirurški lifting.

Fotobiomodulacija, je revolucionarna svjetlosna terapija u kozmetičkoj upotrebi koja potiče regeneraciju, pomlađuje i uklanja bore, herpes, akne, ožiljke, ubrzava cirkulaciju, povećava elastičnost kože te dovodi do pomlađivanja, poboljšanja izgleda kože, bioobnove, moćan neinvanzivan nekirurški lifting jedino dostupan u salonu Kozlinger u Zagrebu, moćan neinvanzivan nekirurški lifting,Kozmetički tretmani, terapija lica i tijela, depilacija, masaža, trajni make-up, ugradnja i njega umjetnih noktiju

Upotreba uređaja za svjetlosnu terapiju znači suvremeni i inovativni pristup liječenju i prevenciji bolesti i ozljeda, a pozitivni učinci svjetlosti na tijelo poznati su dugo prije otkrića suvremenih fototerapijskih izvora.

Fotobiomodulacija, svjetlosna terapija prirodne bioobnove liječi, pomlađuje i regenerira kožu

 

Fotobiomodulacija, je revolucionarna svjetlosna terapija u kozmetičkoj upotrebi koja potiče regeneraciju, pomlađuje i uklanja bore, herpes, akne, ožiljke, ubrzava cirkulaciju, povećava elastičnost kože te dovodi do pomlađivanja, poboljšanja izgleda kože, bioobnove, moćan neinvanzivan nekirurški lifting jedino dostupan u salonu Kozlinger u Zagrebu, moćan neinvanzivan nekirurški lifting,Kozmetički tretmani, terapija lica i tijela, depilacija, masaža, trajni make-up, ugradnja i njega umjetnih noktijuFotobiomodulacija kao liječenje

Fotobiomodulacija je liječenje, namijenjeno širokoj  i općenitoj upotrebi a najviše se koristi za liječenje različitih bolesti i ozljeda.  Fotobiomodulacija je još relativno malo prisutan tretman u našoj zemlji i sve donedavno nudio se samo u medicinskim centrima.
U ostalim dijelovima svijeta jedna je od osnovnih, vrlo rasprostranjenih i vrlo uspješnih metoda za tretiranje kože svih dijelova tijela gdje je potrebno lječenje, pomlađivanje, regeneracija odnosno prirodna bioobnova.

 

Fotobiomodulacijaje kao terapija

Fotobiomodulacijaje terapija, tretman koji se zasniva na komunikaciji i interakciji između svjetlosne energije i tkiva. Sve stanice mogu apsorbirati svjetlost. Jednobojna svjetlost djeluje tako što interferira s respiratornim lancem mitohondrija stanice (energetske centrale), te strukturom enzima nazvanom „citokrom“. Enzim pridonosi procesu stanične oksidacije, što pridonosi povećanju proizvodnje endogene energije u obliku ATP (gorivo naših stanica) koje stanica koristiti kako bi poboljšala svoje funkcije.

Fotobiomodulacija je, možemo reći regulacija staničnih procesa koja doprinosi prirodnoj bioobnovi i regeneraciji pomoću precizno određenih svjetlosnih režima. U terapeutske svrhe koriste se uglavnom crvena svjetlost i svjetlost u blizini infracrvenog dijela spektra.

Glavni razlog korištenja svjetlosnih izvora koji emitiraju svjetlost u crvenom spektru jest činjenica da hemoglobin ove svjetlosti ne apsorbira, pa to svjetlo može duboko prodrijeti u tkivo. Ovaj dio spektra ima najbolje učinke i nema štetnih učinaka, uzimajući u obzir granice rasvjetnih režima. Profesionalni izraz za svjetlo na ovom području je terapijski prozor.

 

Fotobiomodulacija i bioobnova

Svjetlo koje svijetli u terapijskom prozoru apsorbira se u naše stanice, što izaziva odgovor tkiva; omogućava pomlađivanje, regeneraciju, bioobnovu odnosno niz blagotvornih terapeutskih učinaka.
Mnogi fiziološki procesi ovise o svjetlosnom ciklusu, a s fotobiomodulacijom možemo značajno podržati tijelo u održavanju.

Sustavni učinci također se pokazuju na razini komunikacije imunološkog, živčanog i hormonskog sustava, što omogućuje potpunu prirodnu regeneraciju, terapiju pomoću vlastite inteligencije tijela, tako da možemo reći kako fotobiomodulacija u kozmetičkoj primjeni liječi, pomlađuje i regenerira kožu. Osigurava prirodnu bioobnovu.

 

Primjena fotobiomodulacije, svjetlosne terapije prirodne bioobnove

Fotobiomodulacija, svjetlosna terapija primjenjuje se za tretiranje kod:

 • masne, hiperseboroične, iperseboroične kože, kože s aknama, osjetljive kože, kuperozne, fototip 1 i 2
 • oštećenja pigmenta ili hiperkromije lica, vrata, dekoltea, ruku s posebnim učinkom kod promjene pigmenta na nivou epiderme
 • kožnih upala
 • površinske i dubinske drenaže
 • postoperatvnih oštećenja (ubrzanje oporavka, smanjenje upala i bolova)
 • po završetku laser terapije, IPL, radiofrekvencije, dermoabrazije
 • nakon prekomjernog izlaganja suncu
 • kod foto-starenja

Revolucionarna svjetlosna terapija, fotobiomodulacija u kozmetičkoj upotrebi potiče regeneraciju, pomlađuje i uklanja bore, herpes, akne, ožiljke, ubrzava cirkulaciju, povećava elastičnost kože te dovodi do pomlađivanja, poboljšanja izgleda kože

Fotobiomodulacija, je revolucionarna svjetlosna terapija u kozmetičkoj upotrebi koja potiče regeneraciju, pomlađuje i uklanja bore, herpes, akne, ožiljke, ubrzava cirkulaciju, povećava elastičnost kože te dovodi do pomlađivanja, poboljšanja izgleda kože, bioobnove, moćan neinvanzivan nekirurški lifting jedino dostupan u salonu Kozlinger u Zagrebu, moćan neinvanzivan nekirurški lifting,Kozmetički tretmani, terapija lica i tijela, depilacija, masaža, trajni make-up, ugradnja i njega umjetnih noktijuOva neinvanzivna terapija potiče regeneraciju tako da pomaže u borbi protiv starenja kože. Promjene na koži javljaju se u procesu starenja a zbog unutarnjih čimbenika; sporog metabolizma i smanjenja stvaranja kolagena. Također ih ubrzavaju različiti vanjski utjecaji, posebice UV zrake.

Istraživanja su pokazala da fotobiomodulacija sigurna i vrlo učinkovita metoda za obnovu kože. Terapija stimulira sintezu kolagena i elastina u dermisu, što jača napetost i fleksibilnost kože.

Revolucionarna svjetlosna terapija u kozmetičkoj upotrebi djeluje kao antioksidans, štiti stanice od slobodnih radikala. Zbog utjecaja na endorfine, enkefalinske i antistresne hormone, koža dobiva neumoran, blistav i mladenačk izgled.

Povećanje cirkulacije i limfnog toka osigurava koži kisik te hranjive tvari.  Potiče regeneraciju čiji je krajnji učinak pomlađivanje jer se ovom svjetlosnom terapijom ubrzava izlučivanje toksina iz kože.

Fotobiomodulacija, je revolucionarna svjetlosna terapija u kozmetičkoj upotrebi koja potiče regeneraciju, pomlađuje i uklanja bore, herpes, akne, ožiljke, ubrzava cirkulaciju, povećava elastičnost kože te dovodi do pomlađivanja, poboljšanja izgleda kože, bioobnove a kao moćan neinvanzivan nekirurški lifting.

Fotobiomodulacija revolucionarna svjetlosna terapija uklanja celulit, otapa masne naslage i učvršćuje kožu

Fotobiomodulacija revolucionarna svjetlosna terapija je izuzetno pogodna za uklanjanje celulita, otapanje masnih naslaga i učvršćivanje kože jer se svjetlost proteže do potkožnog tkiva, gdje povećava mikrocirkulaciju krvi i limfe, čime se eliminira stagnacija vode i toksina iz tijela.

Otapa masne naslage, učvršćuje kožu, pa koža postaje čvrsta i glatka. Pokriva područje bedara i stražnjice pa je iskoristiva i vrlo djelotvorna kao dio anti-celulitnog programa s kojim se može dovršiti anticelulitna masaža, limfna drenaža, može se pripremiti kožu za bolju apsorpciju  ili koristiti kao kompletnu LED terapiju temeljenu na svjetlosti. Svjetlost će također omogućiti otpuštanje mišića.

Fotobiomodulacija, je revolucionarna svjetlosna terapija u kozmetičkoj upotrebi koja potiče regeneraciju, pomlađuje i uklanja bore, herpes, akne, ožiljke, ubrzava cirkulaciju, povećava elastičnost kože te dovodi do pomlađivanja, poboljšanja izgleda kože, bioobnove, moćan neinvanzivan nekirurški lifting jedino dostupan u salonu Kozlinger u Zagrebu, moćan neinvanzivan nekirurški lifting,Kozmetički tretmani, terapija lica i tijela, depilacija, masaža, trajni make-up, ugradnja i njega umjetnih noktiju

Tretmani fotobiomodulacije garantiraju prirodnu bioobnovu (regeneraciju):

 • preoblikuje i smanjuje duboke bore
 • poboljšava površinu kože povečavajući kolagen i fibrobalast
 • povećava kožni tonus pomoću stanične izmjene na svim nivoima tkiva
 • poboljšava oksigenizaciju i uvećava nutritivni doprinos tkivu koje će postati ojačano i obnovljeno zahvaljujući povećanju cirkulacije
 • smanjenje opuštenost i mlohavost kože
 • smanjuje kožnu hiperpigmentaciju
 • poboljšava stanja kože s kongestijama i kuperozama
 • smanjuje akne i ožiljke
 • obnavlja oštećenja nastala usljed pretjeranog izlaganja suncu
 • uravnotežuje ph i hidratizira kožu

Fotobiomodulacija, svjetlosna terapija je moćan neinvanzivan nekirurški lifting, kozmetički tretmani i terapija jedino dostupna u Beauty Salonu Kozlinger u Zagrebu

Beauty Salon Kozlinger doajen je zdravlja, kozmetike, ljepote i estetike. Radi pod ovim imenom od davne 1998. godine, a iza njih je sada već više od 20 godina iskustva i kontinuirane edukacije.

Ne postoji problematika s kojim se u ovom beauty salonu nisu susreli, od problematične mladenačke kože, do problema kože zrelije dobi. Kozmetički tretmani njege lica imaju najdužu tradiciju u salonu pa ćete ovdje ćete osim klasičnih tretmana lica pronaći barem 30tak različitih (specijaliziranih) kozmetičkih tretmana preparatima njemačke tvrtke BABOR kojima su zadovoljni i najzahtijevniji klijenti. Laserom ovdje uspješno riješavaju sve probleme, posebno one s aknama, borama, flekama te virusnim bradavicama.

Uvijek u trendu s misijom i vizijom visoko u službi ljepote i zdravlja i estetike prvi su u Hrvatskoj započeli sa fotobiomodulacijom, svjetlosnom terapijom. Ovaj moćan neinvanzivan nekirurški lifting je jedino dostupan u ponudi kozmetičkog salona salona Kozlinger a prirodan je slijed višegodišnjih edukacija, moderne tehnologije, zavidnog iskustva i tradicije njege lica i tijela te visoke kvalitete koju uvijek vodeći nameće Beauty Salon Kozlinger na našem tržištu.

Fotobiomodulacija, je revolucionarna svjetlosna terapija u kozmetičkoj upotrebi koja potiče regeneraciju, pomlađuje i uklanja bore, herpes, akne, ožiljke, ubrzava cirkulaciju, povećava elastičnost kože te dovodi do pomlađivanja, poboljšanja izgleda kože, bioobnove, moćan neinvanzivan nekirurški lifting jedino dostupan u salonu Kozlinger u Zagrebu, moćan neinvanzivan nekirurški lifting,Kozmetički tretmani, terapija lica i tijela, depilacija, masaža, trajni make-up, ugradnja i njega umjetnih noktiju

Kozmetički tretmani, terapija lica i tijela, depilacija, masaža, trajni make-up, ugradnja i njega umjetnih noktiju u Beauty Salonu Kozlinger

Izuzetne rezultate u Beauty Salonu Kozlinger postigli su na polju depilacije gdje su prateći trendove među prvima u Zagrebu uveli Egipatsku depilaciju za koju su se i usko specijalizirali, naravno  ne zanemarujući i druge vidove depilacije, prema željama klijenata. Osim egipatske depilacije radimo i klasične, te depilaciju s patronama.

Među prvima uvode epilacije aparatima;  igla – laser, te električna pinceta, a pošto prate sve novitete i trendove uveli su i LPL fotoepilaciju. Odlične rezultate postižu i tretmanima mršavljenja koristeći modernu tehnologiju, elektro stimulacije i metode s 20tak tretmana preparatima na prirodnoj bazi, gdje uz suradnju klijenta promjenom štetnih prehrambenih navika u vrlo kratkom razdoblju klijenti mijenjaju svoj habitus i ulaze u odjeću manju i nekoliko konfekciskih brojeva.

Uspješno provode efikasnu i bezbolnu terapiju kod Hiperhidroze tj. pojačanog znojenja, dijamantnu dermoabraziju, kavitaciju a poznati su i po posebnim tretmanima i uslugama za trudnice.
Osim navedenih usluga, duže od 18 godina uspješno rade trajni MAKE UP te ugradnju i njegu umjetnih noktiju.

Kozmetički tretmani i usluge u kozmetičkom salonu Beauty Salona Kozlinger

Popis tretmana  koje danas nudi Beauty Salon Kozlinger osim široko primjenjive fotobiomudulacije je impresivan, pa ćemo spomenuti samo one popularnije:

 

klasičan tretman lica, čišćenje lica, čišćenje lica – mlada koža, babor tretman nečista koža, babor tretman aktivna njega, babor tretman q ten, babor tretman selection, babor tretman hsr, murad eksofilacija glikolnom kiselinom, murad čišćenje lica voćnim enzimima, murad tretman c vitaminom, ampula, maska, iontoforeza, farbanje trepavica, farbanje obrva, čupanje obrva, depilacija nadusnice, depilacija brade, depilacija lica, depilacija ruku, depilacija do koljena, depilacija cijelih nogu, depilacija preponu, depilacija od koljena, egipatska depilacija cijelih nogu, egipatska depilacija do koljena, egipatska depilacija prepone, epilacija igla laser 1min, epilacija el. pinceta 1min, masaža cijelog tijela klasična 45min, masaža parcijalna klasična 25 min, tradicionalna kineska masaža, reflexologija stopala, scen tao masaža – tijelo, scen tao masaža – tijelo + lice, body wraping, body wraping + masaža, mydren (30 min + 30 min gratis), myolift, aromaterapija, parafinska maska za ruke sa masažom ruku, ugradnja umjetnih noktiju, njega umjetnih noktiju, manikura, trajni make up obrve, trajni make up usne, trajni make up crta-kapci, šminkanje, solarij  ipl – uklanjanj fleka i akni, ipl – uklanjanje bora, ožiljaka, ipl – trajno uklanjanje dlaka,…

Fotobiomodulacija je revolucionarna svjetlosna terapija u kozmetičkoj upotrebi koja potiče regeneraciju, pomlađuje i uklanja bore, herpes, akne, ožiljke, ubrzava cirkulaciju, povećava elastičnost kože te dovodi do pomlađivanja, poboljšanja izgleda kože, bioobnove, moćan neinvanzivan nekirurški lifting jedino dostupan u salonu Kozlinger u Zagrebu, moćan neinvanzivan nekirurški lifting,Kozmetički tretmani, terapija lica i tijela, depilacija, masaža, trajni make-up, ugradnja i njega umjetnih noktiju

U Beauty Salonu Kozlinger pružaju i edukaciju, ograniziraju i tečajeve šminkanja i depilacije (egipatska, klasična i patrone) uz certifikat!

Kontakt podaci:
Beauty Centar Kozlinger
Bužanova 5
10000 Zagreb
Tel:
Mob: 098 19 333 68
Web: www.kozlinger.hr
e-mail: jasna_kozlinger@yahoo.com
Facebok: Beauty Centar Kozlinger

Odgovori