Marketing

seo oglasIz sve snage je portal koji se bavi različitim tematikama: zdravljem, duhovnosti, mistikom, poslovanjem, tehnikom, kulturom i mnogim drugim.

Ono što povezuje te tematike je visoka motiviranost ka kvalitetnim promjenama i izborima kako autora tako i čitatelja. Posebnost je u kvaliteti rada, znanju i dugogodišnjem iskustvu, iako unatoč kratkom vremenu postojanja možemo sevpohvaliti i odličnim statistikama posjećenosti. Odličnom izlaznosti na tražilicama.

Odaberite neki od vidova oglašavanja na našem portalu ili banner na poziciji koja vas  zanima i kontaktirajte naš marketing! Ako su vaše potrebe za internet marketingom veće, pošaljite upit na: info@internet2b.com!

Sponzorirani članak

sponzorirana-vijestOvo je najučinkovitiji način oglašavanja. Objavljuje se na početnoj stranici zajedno sa ostalim člancima te u kategorijama kojima pripada. Na vrhu početne stranice ili stranice kategorije ostaje 7 dana a nakon toga položaj ovisi o objavljivanju novih članaka te je TRAJNO dostupan na portalu.

Cijena objave sponzorirane vijesti iznosi 600 kn.
Naša redakcija nudi i pisanje sponzoriranih članaka sa izradom grafičkif vizualnih bannera, te SEO optimizacijom (cijena je 1560, 00 kn), ili samo SEO optimizaciju gotovih materijala (350,00 kn).

Banner 970×90 px

banner970x90Rotirajući banner smješten na vrhu portala, dimenzija 970×90 px je odličan način da se oglasite na cijelom portalu (svakoj stranici portala). Prikazuje se sa drugim bannerima na način da se sa svakim učitavanjem stranice prikazuje drugi banner i u animaciji pri čemu prikaz traje 6 sekundi.

Cijena prikazivanja bannera za mjesec dana iznosi 250,00 kn.
Želite li prikazivati banner na ovoj poziciji bez rotacije cijena je 750,00 kn. (potrebno je rezervirati unaprijed ovu poziciju za prikaz bez rotacije).
Ukoliko nemate banner vršimo i izradu – cijena je 250,00 kn.

Banner 300×250

banner300x250Rotirajući banner smješten sa desne strane portala, dimenzija 300×250 px je također odličan način da se oglasite na cijelom portalu (svakoj stranici portala), vidljiv kod čitanja svakog članka i na naslovnoj stranici. Prikazuje se sa drugim bannerima na način da se sa svakim učitavanjem stranice prikazuje drugi banner i u animaciji pri čemu prikaz traje 6 sekundi.

Cijena prikazivanja bannera za mjesec dana iznosi 250,00 kn.
Želite li prikazivati banner na ovoj poziciji bez rotacije cijena je 750,00 kn. (potrebno je rezervirati unaprijed ovu poziciju za prikaz bez rotacije).
Ukoliko nemate banner vršimo i izradu – cijena je 250,00 kn.

Istaknuto oglašavanje na početnoj stranici ili u stranicama kategorija

istaknuto-oglasavanje-u-kucicamaIstaknuto oglašavanje na početnoj stranici ili na stranicama kategorija je novi način oglašavanja posebno efektan jer vas kao oglašivača kao i kod sponzoriranog članka stavljamo u naprednu poziciju sa istaknutim dijelovima portala- člancima i objavama koje su se već pokazale kao jako čitane.

Cijena istaknutog oglašavanja na početnoj stranici u jednoj od tri kućice iznosi 500 kn za mjesec dana prikazivanja, a u jednoj od 8 kućica 200,00 kn (lijeva slika).
Za početne stranice kategorija cijena iznosi 200,00 kn za mjesec dana prikazivanja. Dok je na stranici događaja cijena 300,00 kn (desna slika).

Oglašavanje u Iz sve snage e-Novinama

e-novineJednom tjedno (ili po potrebi) šaljemo,  i naše e-Novine preplatnicima u kojima dobivaju nove objave sa našeg sajta. Ovdje se možete tkođer oglasiti. Cijena je 100,00 kn za banner ili sponzorirani članak po slanju, a ukoliko ste se kod nas oglasili nekom drugom metodom (sponzorirani članak, banner…), BESPLATNO ćemo vam objaviti vijest ili banner u e-Novinama. Trenutno imamo oko 1850 upisnika u naše e-Novine a broj svaki dan raste. Upisati se možete ovdje.

Radimo i izradu emailainga – specijalnog emaila koji promovira samo vašu akciju, događaj ili proizvod. Izrada emailinga je 200,00 kn a slanje na uspisnike naših e-novina je 300,00 kn. Imate li baze podataka svojih klijenata javite nam se da vam organiziramo slanje.

 

Oglašavanje događaja

S veseljem ćemo podržati vaš rad, objaviti i promovirati vaše radionice, tečajeve, predavanja i drugo. Želite li objaviti svoje događaje to jednostavno možete učiniti OVDJE i to potpuno BESPLATNO.
Ukoliko želite da to obavimo mi za vas (unos i obrada teksta, grafike i fotografija, optimiziranje i oblikovanje, napravimo i SEO optimizaciju) cijena je 300,00 kn.
Možemo i postaviti obrazac gdje će se polaznici vaših događaja upisivati, te mogu vidjeti broj slobodnih mjesta ili čak kupiti ulaznicu za događaj (Cijena 200,00 kn).
Svi događaji koje obajavite stoje TRAJNO na našem portalu.

 

Oglašavanje na društvenim mrežama

drustvene-mrezePristuni smo i na društvenim mrežama (Facebooku, Twitteru, Google+, LinkeId…). Imamo puno svojih stranica i grupa pa vas i na njima možemo oglasiti.

Paket objave na društvenim stranicama Iz sve snage i drugim grupama sa sličnim sadržajem. Minimalni broj pogleda objave je oko 12000 osoba. Cijena 400,00 kn.

 

Oglašavanje po kliku – Google Adwords

Imate li svoje web stranice ili ste smješteni kod nas (sa proizvodom, događajem ili uslugom), možemo vam i organizirati oglašavanje po kliku (Google Adwords kampanje). Ovo je efektan brz način oglašavanja gdje u kratkom vremenskom roku možete dobiti ciljane posjetitelje koje zanima vaša tema, a u rezultatima pretraživanja se dižete ispred konkurencije. Ukoliko ste smješteni kod nas cijena postavljanja kampanje je 600,00 kn + dogovorena cijena za klikove. Ukoliko vam postavljamo kampanju na vaš web sajt cijena postavljanja je 1200,00 kn + 10% od uplate za kampanje.

 

Izrada landing web sajta za vaše događaje ili pojedinačne proizvode

Osim izrade web sajtova za vašu djelatnost, nudimo i izradu landing sajtova specijaliziranih za vaše događaje koje organizirate ili samo za neke proizvode/grupe proizvoda. Landing sajtovi su specijalni sajtovi gdje u prvi plan dolazi cilj vaše kampanje, na primjer da uspijete dovesti na događaj ciljani broj ljudi. Ovi sajtovi imaju sve elemente klasičnih web sajtova ali su prilagođeni samo vašem cilju.
Cijene se kreću već od 1500,00 kn za jednostavnije sajtove.

Ostalo

Nudimo i druge vrste oglašavanja:

  • Dizajn i izgradnju web sajtova i portala, internet trgovina, bannera
  • Vizualni identitet vašeg brenda
  • Grafički dizajn i pripremu svih grafičkih proizvoda
  • Tisak vaših promotivnih materijala i grafičkih proizvoda
  • Internet i tradicionalni marketing

Detaljnije o našim uslugama možete vidjeti na www.internet2b.com

Kontakt

Javite nam se ukoliko se želite oglasiti na nekom od ponuđenih načina. Rado ćemo vam i složiti najoptimalniji paket za vašu djelatnost (u skaldu s vašim budžetom i potrebama).

Internet2b media j.d.o.o.
Omiška 2, 10000 Zagreb
Tel.: 098 715 528
Tel2: 095 3904 257
E-mail: marketing@izsvesnage.com

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save